![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
Hej.
Od dawna posiadam dodatek WP i mam malutkie pytanie da się jakoś wywołać przygodę bez klikania na tablice mam na myśli jakimś kodem? |
wpisujesz w oknie kodów "TestingCheatsEnabled true", klikasz na tablicę ogłoszeń z wciśniętym shiftem i wybierasz odpowiednią opcję.
|
Nie ma tej opcji są takie jak w zwykłych skrzynkach.
Cytat:
zrobiłem połowę zadań z Francji |
No to masz ten błąd o którym było na forum już 123834823308123 razy... Coś sprawiło, że szczególnie we Francji nie można znaleźć żadnej okazji, albo jakieś głupie ewentualnie, typu "przynieś żabę"
|
Mam pytanie odnośnie celu życiowego: Bezdenna piwniczka nektaru. Chodzi w nim, by posiadać 50 butelek nektaru oraz ogółem nektary warte 10 000 simoleonów.
Mój sim wyrabia nektary, ale nie wlicza mu się to. Czy to muszą być doskonałe nektary, czy też wyrabiane z własnoręcznie wyhodowanych owoców? |
Cytat:
Jeżeli chcesz wywołać przygodę bez klikania na tą tablicę, to musisz mieć mod Nraas MasterController, i tam wywołujesz sobie dowolną przygodę pod zakładką "Okazje". Dzięki Nraasowi mogłem ominąć błąd z przygodami we Francji i normalnie wypełniać przygody. |
Pragnienie życiowe.. ;D
Zostać mistrzem SimFu , czy coś takiego.. Jak to zrobić ?? |
Cytat:
|
@Lubie,musisz wygrać turniej SimFu w Shang Simla.
|
witam. mam w the sims 3 podroze misje w egipcie w ktorej mam za zadanie odnalesc pechowy relikt króla hoojiba. moze mi ktos powiedziec gdzie on jest? jak przechodze w podglad mapy to mi wyskakuje gwiazdka nad rynkiem i pisze "ach, gdzie jest moj zgubiony skarb". nie wiem kompletnie co mam tu zrobic. prosze o pomoc. pozdrawiam
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:28. |