![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
U mnie zawsze musiał być komplet bo szlifowałam w nieskończoność i już ponad 100 miałam rożnych slifów. Dopiero jak zebrałam wszystkie kamienie to pojawił się sz.sercowy. Niewiem, może jakaś łatka to naprawia.
|
Dzięx.Będe kopał i szlifował.
|
Z tym różowym diamentem to możesz chyba jeszcze na kodach:
testingcheatsenabled true później buydebug on w trybie kupowania pojawi się taki znak zapytania, w kategorii bodajże kamienie i metal czy coś takiego szukasz rozsiewacza z różowym diamentem i umieszczasz na parceli - ale nie jestem pewna czy taki jest ;) |
Nie ma rozsiewacza z różowym diamentem. Jest tylko zbiorczy rozsiewacz, który losuje kamienie.
|
Ale chyba powinien być w Rozsiewacz kamieni/epickie?
|
Tak, ale to i tak loteria... To tak jak z losowaniem urn do wezwania mumii. Też się losowało.Robiło się wykopalisko -starożytne, ale i tak losowały się jakieś inne rzeczy, nie tylko urny, ale jakieś kawałki ceramiki czy coś. Można dać te rozsiewacze, ale będzie się losowało ten różowy diament spośród rubinów, szmaragdów itd.
|
Chcę przeprowadzić rodzinę do innego miasta. Czy jest to w ogóle możliwe? I czy jeśli jest, to rodzina coś straci (np. pragnienia, związki z innymi simami itp.)?
|
Cytat:
Po 2. No oczywiście, że straci związki z simami, przecież ich nie ma w tym innym mieście do którego chcesz ich wprowadzić :|. Straci także swoje pragnienia. |
Ojej, przepraszam, że zapytałam w tym temacie, miało być oczywiście w "Pytania i odpowiedzi"... Właściwie to chodziło mi o to, czy straci związki z simami z rodziny... Jeśli rodzina też się przeprowadzi (Rodzina jest podzielona, mieszkają w oddzielnych domach).
|
Cytat:
Wiecie co, ten dodatek znudził mi się szybciej, niż WP :P Tam zrobiłam Simkę i grałam nią, dopóki nie zwiedziła większości grobowców i nie przyjechała w ciąży z każdego kraju, a tu? Może to kwestia tego, że przez ostatni miesiąc właściwie nie grałam i wypadłam z rytmu, może tego, że nie mam czasu, od dnia premiery grałam łącznie może kilka godzin i wiszące nade mną sprawy do załatwienia nie dają mi się odprężyć przy grze, ale - zaczęłam karierę stylistki, rzuciłam po pierwszym zleceniu, karierę projektantki tak samo, bo nie lubię budować, u lekarza nic ciekawego się nie dzieje, rzeźbiarka rzeźbi i rzeźbi i w sumie gram nią bez celu. Nie próbowałam jeszcze wynalazcy, detektywa i pogromcy duchów, ale nie ciągną mnie na razie. Jedyny w miarę interesujący zawód to strażak. Za to bardzo fajną sprawą jest samozatrudnienie. Mimo to nie żałuję zakupu, jak wszystko, to wszystko ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:42. |