TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Kariera - dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=54921)

Chloé 09.06.2010 10:32

Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

U mnie zawsze musiał być komplet bo szlifowałam w nieskończoność i już ponad 100 miałam rożnych slifów. Dopiero jak zebrałam wszystkie kamienie to pojawił się sz.sercowy. Niewiem, może jakaś łatka to naprawia.

Lorstag 09.06.2010 14:18

Dzięx.Będe kopał i szlifował.

suseł 09.06.2010 15:20

Z tym różowym diamentem to możesz chyba jeszcze na kodach:
testingcheatsenabled true
później buydebug on
w trybie kupowania pojawi się taki znak zapytania, w kategorii bodajże kamienie i metal czy coś takiego szukasz rozsiewacza z różowym diamentem i umieszczasz na parceli - ale nie jestem pewna czy taki jest ;)

anie_1981 09.06.2010 15:37

Nie ma rozsiewacza z różowym diamentem. Jest tylko zbiorczy rozsiewacz, który losuje kamienie.

suseł 09.06.2010 16:23

Ale chyba powinien być w Rozsiewacz kamieni/epickie?

anie_1981 09.06.2010 17:01

Tak, ale to i tak loteria... To tak jak z losowaniem urn do wezwania mumii. Też się losowało.Robiło się wykopalisko -starożytne, ale i tak losowały się jakieś inne rzeczy, nie tylko urny, ale jakieś kawałki ceramiki czy coś. Można dać te rozsiewacze, ale będzie się losowało ten różowy diament spośród rubinów, szmaragdów itd.

Owl Finch 09.06.2010 21:08

Chcę przeprowadzić rodzinę do innego miasta. Czy jest to w ogóle możliwe? I czy jeśli jest, to rodzina coś straci (np. pragnienia, związki z innymi simami itp.)?

Kamis 09.06.2010 21:31

Cytat:

Napisał Carolyn (Post 1257609)
Chcę przeprowadzić rodzinę do innego miasta. Czy jest to w ogóle możliwe? I czy jeśli jest, to rodzina coś straci (np. pragnienia, związki z innymi simami itp.)?

Po 1. http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55991
Po 2. No oczywiście, że straci związki z simami, przecież ich nie ma w tym innym mieście do którego chcesz ich wprowadzić :|. Straci także swoje pragnienia.

Owl Finch 09.06.2010 22:15

Ojej, przepraszam, że zapytałam w tym temacie, miało być oczywiście w "Pytania i odpowiedzi"... Właściwie to chodziło mi o to, czy straci związki z simami z rodziny... Jeśli rodzina też się przeprowadzi (Rodzina jest podzielona, mieszkają w oddzielnych domach).

nmin 09.06.2010 22:22

Cytat:

Napisał Kamis (Post 1257628)

Tak się wymądrzasz i poprawiasz ludzi, a sam zdjęcia rzeźb wstawiłeś tutaj, zamiast w temacie ze zdjęciami...

Wiecie co, ten dodatek znudził mi się szybciej, niż WP :P Tam zrobiłam Simkę i grałam nią, dopóki nie zwiedziła większości grobowców i nie przyjechała w ciąży z każdego kraju, a tu? Może to kwestia tego, że przez ostatni miesiąc właściwie nie grałam i wypadłam z rytmu, może tego, że nie mam czasu, od dnia premiery grałam łącznie może kilka godzin i wiszące nade mną sprawy do załatwienia nie dają mi się odprężyć przy grze, ale - zaczęłam karierę stylistki, rzuciłam po pierwszym zleceniu, karierę projektantki tak samo, bo nie lubię budować, u lekarza nic ciekawego się nie dzieje, rzeźbiarka rzeźbi i rzeźbi i w sumie gram nią bez celu. Nie próbowałam jeszcze wynalazcy, detektywa i pogromcy duchów, ale nie ciągną mnie na razie. Jedyny w miarę interesujący zawód to strażak. Za to bardzo fajną sprawą jest samozatrudnienie.
Mimo to nie żałuję zakupu, jak wszystko, to wszystko ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:42.