TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

muffindance 17.04.2011 15:16

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

No tak, nad tym sie nie zastanowilam :D Jednak nic nie przychodzi mi do glowy, ten dodatek jest za bardzo naszpikowany przyjaznymi elementami i jakos nie widze w nim watku o nowym rodzaju smierci XD

neville 17.04.2011 15:19

NIGHTFALL - Na śmiercionośny upadek z domku na drzewie nie pozwolę , poza tym to by było nie realne ! Pan Mroczny nie zabiera dzieciaczków :) Chyba , że para Kochanków spadnie z drzewa :P

hellraiser 17.04.2011 15:22

Nowy rodzaj śmierci musi być. Jak nie będzie, to dla mnie ogromny minus dodatku :((
Bluszczyk, Mroczny zabiera dzieciaczki ;) ja coś o tym wiem.

neville 17.04.2011 15:26

Fajnie by było gdyby dzieci kończąc (udaną) zabawę strasznie szybko schodziły z drabinek i tak prawie pod koniec spadły i pojąwią się gwiazdki nad głową :D

muffindance 17.04.2011 15:36

@up, wow. fajny pomysl 8D
no i licze na duzo interakcji zwiazaynych z tym domkiem, bo jak maja juz byc cztery rodzaje tych domkow (pewna nie jestem) to niech je jakos ciekawie rozbuduja ^^

neville 17.04.2011 15:38

@up - Mi się podoba teleportacja do domków UFO

hellraiser 17.04.2011 15:41

Cytat:

Napisał Bluszczyk Kurdybanek (Post 1390009)
Chyba , że para Kochanków spadnie z drzewa :P

Właśnie, i to by było romantyczne! Dwoje Simów uprawia bara-bara w domku na drzewie i jeden nagle spada i umiera! Ooo tak :P

Muffindance, z tego co było na poprzednich stronach, to będzie kilka właśnie rodzajów tych domków, jeden z nich to bedzie domek UFO i do niego Simy będą się teleportować. No oprócz tego to jakieś inne zabawy.

Pan Bluszczczyk mnie uprzedził z tymi domkami UFO, oj

neville 17.04.2011 15:47

Jestem szybki xd

Fajnie na pewno się komponuje ta koszula w PZ ta z takim ogromnym dekoltem (dla faciów)
z najgrubszym owłosieniem na klacie 8D

kaka123 17.04.2011 16:21

Co Wy tak z tą śmiercią ciągle? Dużo w sumie jest możliwości. Może się kochankom przez zbyt eee... intensywną zabawę po prostu roztrzaskać się domek.
@up Jestem ciekawa, czy owłosienie na klacie u kobiet też będzie. :)

zelkam 17.04.2011 17:08

na klacie u kobiet nie, tak jak u facetów nie da się regulować piersi, ale pewnie i tak będzie na to jakiś mod

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:11.