![]() |
Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.
MikaPD musisz najpierw mieć towary na sprzedaż. Klikasz na kramie obejrzyj towary (czy jakoś tak) i dodajesz z wyposażenia sima rzeczy do sprzedaży (mogą być najróżniejsze np. woda ze studni czy dzikie kwiecie). Potem odblokowuje Ci się na kramie opcja otwórz kram i to już powinna być ta sprzedaż.
|
dobra, dzięki wielkie ;)
|
Mam pilne pytanie jeszcze jedno !
Mam misje niezrównane ostrze i trzeba kowalem naprawić kocioł, tyle że mam potrzebne przedmioty do naprawy oprócz złomu metalicznego w ilości 2. I mam pytanie gdzie to mogę znaleźć gdyż w kramie wiejskim nie ma tego, po skałach też nie znalazłam ;/ PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ I POMOC ! |
Możesz go sama wykuć w piecu. Czasami można go kupić w wiejskim kramie lub znaleźć.
|
jak zdobyć bonus "żyłka hazardowa" ?
|
RATUNKU! gdzie mam znaleźć księgę wiedzy kowalskiej?
|
Księgę wiedzy kowalskiej najpewniej kupisz w kramie wiejskim.
Żyłkę hazardową zdobywa się grając w hazard. |
Mam pytanie, gdyż wykonując misję szpiegiem mam polecenie aby użyć krzesła przesłuchań na tej osobie i żeby wyciągnąć informację, lecz wykorzystywałam wszystkich tortury i nic.
BŁAGAM o POMOC ! ;) |
Cytat:
:O:O:O:O Weź się zastanów co piszesz musisz mieć maga na takim poziomie aby miał do wyrobu butelkę z płynem o nazwie ,,Zaklęcie płonącego miecza" I idź do kowala i wykuj . chociaż tej misji nie wykonywałem ale mam maga na 10 poziomie także wiem o co kaman:D:D:D |
Mam zadanie, muszę kupić słodką gruszkę i spasioną pijawkę (chyba tak). Gdzie mogę kupić pijawkę? Mam już gruszki i zwykłe pijawki, ale to nie zalicza.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:10. |