![]() |
Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.
Mam pytanie dotyczące skręconych schodów. Chciałabym je postawić, ale pokazuje mi się napis "wymagana wysokość standardowa". Czy komuś udało się je postawić?
|
Ja mam w domu kręcone schody od piwnicy po strych, działa dobrze. No ale jeżeli chcesz połączyć takimi schodami piwnicę z piętrem, które stoi na fundamentach, to się nie da. Jeżeli używałaś kodu ConstrainFloorElevation i wysokość nie jest "standardowa", to też nie postawisz kręconych schodów. Na podeście też nie.
|
To jest domek który już był w standardzie w simsach w Słonecznej Dolinie, nawet nie ma podesty, tylko płytki na podłogach. Zwykłe schody da radę tylko nie te kręcone.
Sprawdziłam i u mnie stawia spiralne schody tylko na fundamentach. |
Mam problem z aktualizacją :( Pod sam koniec instalator wykrywa błąd w pliku... Pomyślałam, ze może to dodatki z neta i mody - wywaliłam je na chwilę i to nic nie dało :C
O co chodzi? Mogę gdzieś ręcznie ściągnąć łatkę? |
|
czy wy też macie problem taki że gdy zapisujecie dziecko do szkoły z internatem to to dziecko w ogóle nie jedzie.Pomocy
|
A masz napisane kiedy ono wyjedzie?
|
sebi, też mam ten problem, to jest po prostu bug, którego nie da się naprawić
|
Cytat:
Hmm.. ono odrazu nie pojedzie ;P Jesli zapisales je w weekend to prawdopodobnie przykjada po dzieciaka w pon. albo na nastepny dzien.. ja tak mialam ;P |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:26. |