TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Lubie 02.08.2013 11:26

Odp: Forumowa Mafia

- Tak wlasnie myslalem, ze cos z nim nie tak. Wyglada na osobe, ktorej nie mozna ufac.

Diana 02.08.2013 11:29

- Mam nadzieję, że mówisz prawdę. Chociaż tak na prawdę nie wiem, po co z tobą rozmawiam - powiedzialam.
Usłyszałam, co szepnął Don do Lubie. Może to prawda? Na wszelki wypadek odsunęłam się kilka metrów od Maqrylla.

Alcioo :33 02.08.2013 11:30

Odsunęli się ode mnie, wszyscy.
Wybiegłem z sali, od[ychajac od siebie Dianę. Wrzasnąłem djeszcze do niej -Wiesz? Będziesz następna, jak nie Ty to Don, za bardzo sobie kpicie z Wraith! Nie mamy już o czym rozmawiać!- wrzasnąłem

Malfurion 02.08.2013 11:31

- Maqryll byl widziany z Anizali w jej ostatnich minutach zycia. To musi byc on! - odparl.

Don ponownie rozgladal sie po sali, kiedy dostrzegl pewnego mezczyzne, ktory akurat na niego patrzyl. Zerkali na siebie przez chwile, po czym rezyser skierowal glowe w strone Lubie.

Lubie 02.08.2013 11:31

- Co za... niezrownowazony psychicznie czlowiek - pomyslalem.

-Kolejna smierc? Przyznam sie, ze nie wiem, kim byla anazil. Kto jeszcze umarl ostatniego wieczoru ?

Malfurion 02.08.2013 11:33

- Albo psychopatyczny morderca, albo oblakaniec.... - odparl, spogladajac na uciekajacego Maqrylla.

- Nijaka cheeba, lekarka - dodal

Cytryśnia 02.08.2013 11:33

Wchodząc do stołówki ten cały Maqryll wybiegł właśnie z krzykiem na Dianę.
straszny z niego histeryk!
Zamówiłam coś i usiadłam. Spostrzegłam, że zabici giną zwykle mniej więcej o tej samej godzinie... Hmm....
Chciałabym porozmawiać z Qwertem. To jedyna osoba której mogę tu zaufać.

kubuss 02.08.2013 11:33

John siedział teraz sam. Mężczyzna naprzeciwko udał się do innego stolika. Mężczyzna próbował wytężyć słuch. Jak się przekonał padało wiele oskarżeń i spekulacji. Padały same nowe dla Johna imiona.
- Zginęła z rąk Fresha.
- Maqryll zabójcą.
John siedząc, odwrócił się do nich wszystkich, zmierzył ich wzrokiem i syknął pod nosem.
- Idioci! Szukają zabójcy pośród tych, którzy tu najczęściej przebywają. Zostawiając tych, których twarzy tu nie widać.
Po czym dodał:
- Meona jest mafiozem, gamonie. Jednak wątpię żebyście zrozumieli to co mówię!
Ku niepostrzeżeniu Johna, dwie kwestie, które wypowiedział miały być bezgłośne, a zabrzmiały niczym potężny dzwon. Siedząc miał nadzieję że pośród tego zgiełku nikt go nie usłyszał. Ale czy było to możliwe przy tylu parach uszu? ....

Diana 02.08.2013 11:35

Sytuacja była conajmniej głupia. Nie spodziewałam się takiej reakcji Maqrylla.
Cóż poradzić? Gdyby nie to, że wszyscy oskarżają mnie o kontakty z Wraith'ami, wszystko byłoby dobrze.
Tymczasem dosiadłam się do Dona i Lubie.

Malfurion 02.08.2013 11:36

Don spojrzal na mezczyne, ktory przed chwila na niego patrzyl. Powiedzial cos, co Donowi udalo sie uslyszec.

- Meona? - powiedzial cicho.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:23.