TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16705)

berata 14.09.2005 23:06

Ja też już mam! Ale się cieszę. Dzisiaj, gdy dzwoniłam, to oznajmili mi, że sprzedawać będą w piątek. Ja oczywiście nie mogłam się z tym pogodzić, więc z mamą przed 17 byłyśmy w empiku (moja mama pracuje niedaleko od niego, więc po nią zajechałam, gdy kończyła pracę i razem się udałyśmy do sklepu). Oczywiście jak się domyślałam gra na półkach nie stoi, ale dzięki pewniej miłej ekspedientce udało mi się ją kupić, bo już im przywieźli. :D Wiem, że mój post jest bez sensu i mało Was to obchodzi, że mam grę, ale nie mogłam się powstrzymać. ;P

Cytat:

Napisał !Miśka!
więc nikt nie korzystał z opcji swatki???

Ja korzystałam. :D Za każdym razem płaciłam jej po 5000 simoleonów (to najwięcej, ile się da) i całkiem dobrze dogadywałam się z tymi simami (których mi przysłała), owszem i chociaż byli w typie mojej simki, to nie byli w moim (jednym słowem brzydcy byli :P), więc wolę jednak sama w centrum szukać jej wybranków, bo swatka nie ma gustu. ;P

Edit: Zdjęcia swatki znajdziecie w dziale z fotkami, w temacie założonym przez Dream'a.

Pawlq 15.09.2005 06:08

Cytat:

Napisał Sarah
A mozna nimi jezdzic do pracy bo wiem ze mozna odwozic dzieci

Z tego co wiem można jeździć do pracy :D
Zajefajnie macie :( ja nie bede miał... - jeszcze długo :(

Melonka 15.09.2005 06:13

Rozczarowanie i pytanie.

Siędzę z smutkiem w oku ;(
Byłam wchoraj w tak zwanym tesco jasne mieli, ale u producenta, jeszcze im nie przysłał w piątek jadę do empiku jestem wściekła i nieobnliczalna.

W sims 2 nocne życie jest swatka? Wow

Berata a tobie pojawił się ten błąd z dodatkami ściągniętymi z internetu?

Jakie są nowe aspiracje bo ja słyszałam ,że smakosz dań(oczywiście nie ten filmowy :) )

Nereide 15.09.2005 06:23

Ja sobie wczoraj kupiłam "Komputer Świat Gry Extra" i jestem happy :D Dali płytkę z 1700 dodatkami, ale większość pochodzi z netu :/ Jeśli chodzi zaś o gazetę - wszystko dokładnie wytłumaczone, co i jak :D Niestety, ja nie będę miała Nocnego Życia w najbliższym czasie, może mi jedynie ciotka z Ameryki przyśle, ale czy amerykańska wersja będzie kompatybilna z polskimi simami ?! ;( Ehh.. nie pozostaje mi nic innego jak poczekać ;(

MoNiSiA71 15.09.2005 06:26

Jeee mam sims NŻ jeee ale cie ciesze nie wiedzialam ze bede miec je tak szybko :D co za niespodzianka !! KoChaM wAs WSzYsTkIcH :*:*:*:*:*:*:*:*
teraz musze isc do szkoly ;( nie pogram aaaa

Pawlq 15.09.2005 06:32

Tylko sie ucz! bo jak ja miałem np Na studia to duchem byłem przy kompie ;)

Czikita_kiti 15.09.2005 08:14

Cytat:

Napisał Pawlo
Tylko sie ucz! bo jak ja miałem np Na studia to duchem byłem przy kompie ;)

hehe ja jak thesims2 to mialam miesięczną kate za 3 trójki XD bo przy kompie ciagle kleczałam...... :O ;( :P ;P

Star? 15.09.2005 08:38

A są w Carrefurze? Bo jutro tam bede i chcem sobie kupić:D

Calintz 15.09.2005 08:58

Cytat:

Napisał Sarah
A mozna nimi jezdzic do pracy bo wiem ze mozna odwozic dzieci

Można ale samochód jak zawsze odwżacy też przyjeżdża, ale lepiej swoim:)
Ja tesh korzystałem ze swatki dostałem ochydna simkę ale dzięki kodowi unlockcareerewards którego podali w KŚGE kupiłem sobie to cos do operacji plastycznych (z thesims2 na sudiach) i zmieniłem jej twarz. Teraz jest naprawde piękna, a dzięki kodowi na bliżniaki (twinzr2cute) mam słodziutkie bliźniaczki:)

Aithieel 15.09.2005 09:01

Cytat:

Napisał Anluki
Można ale samochód jak zawsze odwżacy też przyjeżdża, ale lepiej swoim:)

Ta moja simka pojechała do pracy swoim 40 po tym jak już powinna byc w pracy :laugha: ( ; O )

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:33.