![]() |
Ja też już mam! Ale się cieszę. Dzisiaj, gdy dzwoniłam, to oznajmili mi, że sprzedawać będą w piątek. Ja oczywiście nie mogłam się z tym pogodzić, więc z mamą przed 17 byłyśmy w empiku (moja mama pracuje niedaleko od niego, więc po nią zajechałam, gdy kończyła pracę i razem się udałyśmy do sklepu). Oczywiście jak się domyślałam gra na półkach nie stoi, ale dzięki pewniej miłej ekspedientce udało mi się ją kupić, bo już im przywieźli. :D Wiem, że mój post jest bez sensu i mało Was to obchodzi, że mam grę, ale nie mogłam się powstrzymać. ;P
Cytat:
Edit: Zdjęcia swatki znajdziecie w dziale z fotkami, w temacie założonym przez Dream'a. |
Cytat:
Zajefajnie macie :( ja nie bede miał... - jeszcze długo :( |
Rozczarowanie i pytanie.
Siędzę z smutkiem w oku ;(
Byłam wchoraj w tak zwanym tesco jasne mieli, ale u producenta, jeszcze im nie przysłał w piątek jadę do empiku jestem wściekła i nieobnliczalna. W sims 2 nocne życie jest swatka? Wow Berata a tobie pojawił się ten błąd z dodatkami ściągniętymi z internetu? Jakie są nowe aspiracje bo ja słyszałam ,że smakosz dań(oczywiście nie ten filmowy :) ) |
Ja sobie wczoraj kupiłam "Komputer Świat Gry Extra" i jestem happy :D Dali płytkę z 1700 dodatkami, ale większość pochodzi z netu :/ Jeśli chodzi zaś o gazetę - wszystko dokładnie wytłumaczone, co i jak :D Niestety, ja nie będę miała Nocnego Życia w najbliższym czasie, może mi jedynie ciotka z Ameryki przyśle, ale czy amerykańska wersja będzie kompatybilna z polskimi simami ?! ;( Ehh.. nie pozostaje mi nic innego jak poczekać ;(
|
Jeee mam sims NŻ jeee ale cie ciesze nie wiedzialam ze bede miec je tak szybko :D co za niespodzianka !! KoChaM wAs WSzYsTkIcH :*:*:*:*:*:*:*:*
teraz musze isc do szkoly ;( nie pogram aaaa |
Tylko sie ucz! bo jak ja miałem np Na studia to duchem byłem przy kompie ;)
|
Cytat:
|
A są w Carrefurze? Bo jutro tam bede i chcem sobie kupić:D
|
Cytat:
Ja tesh korzystałem ze swatki dostałem ochydna simkę ale dzięki kodowi unlockcareerewards którego podali w KŚGE kupiłem sobie to cos do operacji plastycznych (z thesims2 na sudiach) i zmieniłem jej twarz. Teraz jest naprawde piękna, a dzięki kodowi na bliżniaki (twinzr2cute) mam słodziutkie bliźniaczki:) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:33. |