TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Na Studiach - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=18513)

Simowa Sanka 13.10.2007 07:47

Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.

Dzięki za odp.

zelkam 22.11.2007 18:49

mam pytanie:Czy jak wskrzesimy staruszka to będzie "na skraju życia" czy może jako dorosły?

Natuśka____ 22.11.2007 19:43

Cytat:

Napisał zelkam
mam pytanie:Czy jak wskrzesimy staruszka to będzie "na skraju życia" czy może jako dorosły?

Będzie nadal emerytem , tylko tak jakby się dopiero nim stał ;P Czyli wskażnik jego wieku będzie od początku.

psychickid 22.11.2007 19:56

Cytat:

Napisał zelkam

Tak jak napisała Natuśka____ będzie staruszkiem. Ale nie zawsze będzie miał takie same cechy, jakie miał przed śmiercią (wygląd, osobowość). To zależy od kwoty, jaką przeznaczymy na wskrzeszenie. Jeśli jeddak nie chcemy, aby sim umarł, a dzieje się to pomimo naszej woli, to, jeżeli mamy z tym simem dobre kontakty, to błagamy Śmierć, aby nie zabierał nam go. ;P

Pozdrowienia, Nikita!

zelkam 23.11.2007 13:05

Dzięki,tak naprawde nie mam TS2NS ale poprostu mnie gryzło.

zelkam 25.11.2007 13:40

Mam pytanie nr2:
Czy na studia idziemy przymusowo?

psychickid 25.11.2007 14:40

Cytat:

Napisał zelkam
Mam pytanie nr2:
Czy na studia idziemy przymusowo?

Nie, jeśli chcesz, możesz iść na studia, jeśli nie, nie idziesz. Ale dzięki nim masz lepszy start w dorosłe życie, kiedy masz zamiar zacząć pracę. Lecz, co dziwne, masz lepszy start, nie tylko do np. 2 wybranych karier, ale do wszystkich, choć o małym stopniu zróżnicowania. Kiedy chodzisz do pracy będąc nastolatkiem, też masz trochę łatwiej w wybranej specjlizacji. :)

Pozdrawiam, Nikita

SylveX 25.11.2007 14:42

nie na studia idzie się dobrowolnie, ale jak nie pójdziesz to sim będzie złe wspomnienie ze sim "ominął szanse na zdobycie wyższego wykształcenia".

PS :P ktoś mnie wyprzedzil

zelkam 25.11.2007 19:00

Wiem,że bardzo wszystkich męczę,ale mam jeszcze kilka pytań:
1.Czy krowo-kwiat jest naprawdę tak niebezpieczny?
2.Ile trwają studia?
3.Czy jak się wyjedzie na wakacje to po powrocie będą niższe oceny,czy może będzie tak samo jak podczas wyjazdy na parcelę publiczną?

Natuśka____ 25.11.2007 19:39

Cytat:

Napisał zelkam
Wiem,że bardzo wszystkich męczę,ale mam jeszcze kilka pytań:
1.Czy krowo-kwiat jest naprawdę tak niebezpieczny?
2.Ile trwają studia?
3.Czy jak się wyjedzie na wakacje to po powrocie będą niższe oceny,czy może będzie tak samo jak podczas wyjazdy na parcelę publiczną?

1.Nie zawsze , jeżeli nie będziesz go karmić to w końcu będzie kusić Simy kawałkiem tortu. Raz miałam tak ze Sim potrzedł do tortu już miał go wziąśc ale nagle uciekł.
2. Trwają 4 semestry (każdy semestr po dwa półrocza)
3.Jak wrócisz z wakacji do domu to wszytsko będzie tak jak zostawiłaś przed wyjazdem ;) czyli tak samo.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:10.