TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27952)

kotecek 15.06.2010 17:40

Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir

Cytat:

Napisał Sherlock (Post 1259820)
Nie ma najlepszej wersji :P
Nic nie jest do końca pewne, a teorii jest tyle, że ho-ho.

Hm, czyli zagadka rozwiązana.

Na to wygląda :)

Wiktoria__07 15.06.2010 17:48

szkoda fajnie się główkowało :D:D:D

Gold_Chocolate 15.06.2010 19:22

Oh.. czyżby 72 druga strona miała być ostatnią? No cóż... faktycznie teorii jest tyle co ludzi grających w simsy... Trzeba więc zakończyć przygodę z Bellą.;] Szukajcie nowych zagadek to znowu pogłówkujemy przez 70 pare stron :D

Łezka 15.06.2010 19:42

Ojej... Już koniec? Z jednej strony to się cieszę, bo wreszcie nadejdzie koniec 1 559 powtórek tych samych bredni - co do niektórych teorii... :)

kotecek 15.06.2010 20:02

A to może znajdźmy tego patcha jeszcze który eliminuje błąd z Bellą (żeby łatwiej do nas wróciła)

Liv 15.06.2010 20:24

Ale po co?
Każdy potrafi sobie przecież przywrócić Bellę z Miłowa.

rudzielec 15.06.2010 20:29

Sorki, że jeszcze coś wtrącam ale próbował ktoś przywołać Belle lampą dżina? Tak jakoś mi się przypomniało, a nigdzie chyba nie pisało o tym. Słyszałam, że kiedy będziemy mieć tą lampę i i będziemy grać Mortimerem, to będzie on mógł wypowiedzieć życzenie typu: Przywołać Bellę Ćwir. Może da się w ten sposób?

EDIT: zrobiłabym to sama, ale niestety nie mam już tej oryginalnej Belli w Miłowie, bo przywróciłam ją za pomocą kodów i SimPE i wyprowadziłam do swojego miasteczka.

Wiktoria__07 16.06.2010 07:31

No trudno najwyżej się będe gapić na karton mleka jak moi simowie będą robić płatki,i wypatrywać jej w balonoie i kupić im ten obraz,i...i... no nie pamiętam jakie były jej ślady ;(;(;(

rudzielec 17.06.2010 20:48

Cytat:

Napisał rudzielec (Post 1260031)
Sorki, że jeszcze coś wtrącam ale próbował ktoś przywołać Belle lampą dżina? Tak jakoś mi się przypomniało, a nigdzie chyba nie pisało o tym. Słyszałam, że kiedy będziemy mieć tą lampę i i będziemy grać Mortimerem, to będzie on mógł wypowiedzieć życzenie typu: Przywołać Bellę Ćwir. Może da się w ten sposób?

EDIT: zrobiłabym to sama, ale niestety nie mam już tej oryginalnej Belli w Miłowie, bo przywróciłam ją za pomocą kodów i SimPE i wyprowadziłam do swojego miasteczka.

To jak sprawdzi ktoś?
No chyba że już ktoś to zrobił...

kotecek 17.06.2010 20:57

niestety nie mam simsów czas wolny

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:45.