TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Własny Biznes - Masz pytanie? Zadaj je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=28334)

Czop92 28.12.2009 15:28

Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!

W dodatku WB nie ma nowego otoczenia. Nowe otoczenia dochodzą w dodatku The Sims 2 CPR oraz The Sims 2 OŻ .Jeśli chodzi o to czy chodzi szybko to odpowiadam : To zależy od komputera i dodatków jeśli masz sciągnięte z internetu to może się zacinać a jak masz dodatki nowe kupione w sklepie nie powinno się zacinac zalezy tez od tego ile masz dodatkow i jak długo grasz jesli grasz 1-2 godz to się nie zacina jesli od 2-4 godz moze trochę ale jesli grasz 5-... to będzię się zacinać bo potocznie powiem "Komputer się męczy". A na parcele przychodzi 5-8 simów .Lub mniej zależy jak rozkręcasz biznes .

Elajza 28.12.2009 15:53

Cytat:

Napisał Czop92 (Post 1179536)
W dodatku WB nie ma nowego otoczenia. Nowe otoczenia dochodzą w dodatku The Sims 2 CPR oraz The Sims 2 OŻ . A na parcele przychodzi 5-8 simów .Lub mniej zależy jak rozkręcasz biznes .

1.Dochodzi nowe podotoczenie Lazurowa promenada, gdzie możesz normalnie mieszkać.
2.Nowe otoczenie dochdzi też w dodatku CW.
3.Na parcele może przychodzić więcej niż 8 simów, ale nie 20.

PatuU97 28.01.2010 10:41

Nie wiem czy to pytanie już było. Jeśli tak to sory. Czy można zrobić w TS2WB sklep zoologiczny .? A jeżeli tak to jak mam to zrobić.?

Czop92 28.01.2010 13:17

Nie nie można możesz zrobić taki sklep kiedy masz dodatek Zwierzaki.

Elajza 29.01.2010 12:26

Cytat:

Napisał PatuU97 (Post 1198813)
Nie wiem czy to pytanie już było. Jeśli tak to sory. Czy można zrobić w TS2WB sklep zoologiczny .? A jeżeli tak to jak mam to zrobić.?

Musisz mieć dodatek Zwierzaki, a jak masz to znajdziesz w trybie kupowania w dziale zwierzaki taki gabloty na zwierzaki.

aluminium. 01.02.2010 19:06

Moja simka była fryzjerką i przyszła do niej ta Dagmara Żakiet. Ona jeszcze nie miała żadnej rangi, bo zaczynała swój interes no i wymalowała ją tak na kolorowo (wiecie o co mi chodzi?). Mój problem leży w tym, że nie wiem jak też makijaż usunąć (pamiętam jak kiedyś usuwałam go, ale nie pamiętam jak)

Remus Lupin 01.02.2010 19:19

Ja wiem i pomogę wszystko wskazuje ,że twoja simka nie ma jeszcze odpowiedniej rangi i wyszedł mu dziwny makijaż wpisz boolprop testingcheatsenabled true wybierz tego z tym makijaże Make setercośta kliknij na lustro, wybierze makijaże wybież jakiś i skasuj twój sim nie ma tego makijażu.

Starlight 01.02.2010 20:12

aluminium. - Napisze po Polsku ;)

Sciągnij sobie InSimenator - Potem Opcja EDYTOR KARIERY - Rangi - Wszystkie(tam gdzieś znajdziesz) Złote.
I wtedy twój sim ma wszystkie rangi złote, nie ma problemu aby był fryzjerem czy kimś tam..

Searle 02.02.2010 08:26

A bez kodów:
kiedy następnym razem przyjdzie do niej znów ta Dagmara, to zaproponuj jej zmianę stylu za darmo i będziesz mogła usunąć ten makijaż.

aluminium. 02.02.2010 10:22

Próbowałam na lustrze tą Dagmarą zmienić, ale nic mi się nie zmieniło.

Spróbuje Waszych sposobów i editnę czy pomogło.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:14.