![]() |
dzisiaj kupilam sobie tten dodatek^^. ale nawet nie wiecie ile musialam sie nameczyc -_-. wiec tak:
razem z kol pojechalysmy do empika anulowac zamowione simy a co do gry xD to gralam tylko raz i strasznie sie tnie o_O. nie wiem czemu o_O. poprzednie dodatki dzialaly normalnie, a ten? moze wiedzie czym to jest spowodowane? moj komp spelnia wszytkie wymagania, dodatkow z neta tez od miesiaca nie sciagam o_O. |
Zwierzaki
Ja już je mam.Tylko cutke się tn±............................ ;(
|
Mnie się też tn±, ale nie przeszkadza mi to aż tak bardzo XD Ważne, że gram. Denerwuje mnie jedynie, że kamera się wolno porusza.
Karte mam 128MB, RAMów 768MB, Procesor 2,5GHz i odinstalowałam WB i NS, zostawiłam NŻ, ale to i tak nic nie pomogło na malutkie zacinki :P |
Ja załozylem rodzinke bez kodów .. babke i jej 2 psy.. z rasy "BAKICZIUS BˇKOWY" (moja rasa) :P.. i ona te psy kocha.. Ale gram bez kodów na kase.. wiec klepi± biede.. No i ona tym psom wszystko daje i sama se zabiera.. i pracuje.. a na dodatek ma sklepik.. a i jeszcze jak sie rodz± małe psy to ona sprzedaje s±siadom. :)
|
:)lol
heh fajnie. mi niestety nie chodza narazie simsy(tzn. Wszystko sie zainstalowalo ale nie chodzi) mam zamiar kupic zwirzaki. A ile oone kosztuja?? ja zawsze mazylam zeby wydano sims 2 farma:) Fajnie by bylo miec krowe lub konia... Moze tez wyprodukuja wakacje nie wiem ale byloby fajnie nie uwazacie?? :P :P :P
|
Cytat:
|
Dzieki kroliczku :shifty: . Ale ile moga kosztowac zwyla 2?? tzn w sklepie. Bo przegrana mi nie chodzi...:( coz mam biedzna poczac??
pomocy dodaalam ten temat w problemy z gra ale nikt jakos mi jeszcze nie doradzil. Oprucz gregorycrofta... :| |
Cytat:
|
Odp: The Sims 2 Pets - 4 Dodatek
wow co ty nie powiesz......
|
Odp: The Sims 2 Pets - 4 Dodatek
Teraz Simsy Kosztuj± 87 zł
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:37. |