![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
jak chcesz grac,jak nie mozesz sie skoncentrowac na grze?ja strasznie polubilam ustawianie parcel gdzie badz i tak mam dom na plazy,ze rant parceli prawie dotyka wody...i tylko brakuje mi opcji opalaj sie i kap,o bledach,to lepiej nie wsponinam...niecierpie,jak w najmniej odpowiednim momencie wywala mnie z gry,a najlepsze jest to,ze tylko raz moge zapisac gre,za kazdym nastepnym razem wywala mnie do pulpitu
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja nie mam błędów zapisu, ale pewnie tylko dlatego, że zrobiłam te zawirowania z pamięcią. Gra nadal wywala się do pulpitu, trzeba bardzo często ją zapisywać. Nie rozumiem dlaczego tak jest. Mam wypasionego kompa, nowe gry chodzą u mnie bez zacinek przy ustawieniach na max'a, a takie Simsy... ciągłe problemy. Cóż, widać taki urok tej gry. Odkąd sięgnę pamięcią w Simsach 1 i 2 (a teraz 3) błędy i problemy były, są i będą. U mnie w sumie nie ma żadnych problemów, jeśli siedzę w domu, ale jak tylko wyjdę z domu i łażę Simem po mieście zaczynają się problemy. Albo jak zmieniam wygląd\planuję ubranie i dodaję nowy styl, to też się gra chwilę później wyłącza.'
P.S: Przez dwa dni mogłam wchodzić na oficjalne forum, teraz znowu strona z Simem i hieroglifami (Trouble Page). No ja nie wiem, czy naprawdę tak trudno zrobić działające forum? To jakoś działa, a ludzi też tu dużo wchodzi. |
Strasznie ciężko jest grać więcej niż jednym simem, jeżeli chce się wybrać nowe kariery.Mój sim jest stylistą, nawet spoko, w końcu wszyscy chodzą ubrani na moją modłę :D Simka lekarzem, więc nie jest to zanadto absorbująca praca, ale kiedy pojawiły się dzieci wszystko się skomplikowało.
Tak szczerze to najbardziej podoba mi się pranie, ponieważ zawsze ceniłam w simsach symulacje życia, jeżeli chciałabym pograć w przygotówkę kupiłabym coś innego.Moje simy na wakacje już dawno nie jeżdżą, bo co tam można robić po przejściu wszystkich misji?Tak samo będzie z karierą za jakiś czas. Pamiętam jak czekałam na niektóre dodatki do The Sims 2, z wypiekami na twarzy i ogólną ekscytacją.Jak wychodziły zwierzaki czy cztery pory roku to było coś.Przecież nawet studia wprowadzały zupełnie nową, rozbudowana rozgrywkę.Własny biznes wprowadzał wiele innych opcji, a na wakacjach można było się opalać i zbierać muszelki.Ok, ten dodatek nie jest zły, ale chciałabym by znowu EA mnie czymś zadziwiła, sprawiła, że nie mogę się doczekać powrotu do domu. |
Mam nadzieje ze ten dodatek bendzie
|
To nawet jest fajne a mój sim jest detektywem nawet nawet ale fajniejszy jest pogromca duchów
|
Realistyczne jest pranie tak jak w normalnym zyciu
|
O Matko Chrystusowa! ... że się tak wyrażę... :O Droga Faruncio11 nie znasz reguły pisania własnych odczuć w jednym poście? Tylko wypisujesz 3 pod rząd..:| Tak jest w regulaminie, a jeśli chciałaś coś dopisać to funkcja "Edytuj" do tego służy.
Edit: Gram, gram cały czas moim detektywem ma już 9 poziom kariery jest Płaskostopym Specjalistą Śledczym, ponadto pojawiła mu się opcja "Szantażuj" na każdym Simie, czego rezultatem jest otrzymanie za szantaż około 350 simoleonów. Mój Sim dostał już trzecią nagrodę z Ratusza, tym razem order bohaterski za rozwiązanie ważnej jubilerskiej sprawy. Niestety pojawił się pierwszy błąd. Musiałem wyjść z aktywnej rodziny i zostawiłem detektywa. Po powrocie... on ma pragnienie "Rozwiązać 35 spraw detektywistycznych" miał już 24 rozwiązane, a po zmianie aktywnej rodziny licznik został wyzerowany... :( |
jeszcze jedna nagrodę dostaniesz,jak osiągniesz 10 poziom
graczom mieszkającym w Niemczech polecam nabyć poradnik do dodatku,można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy i są opisane wszystkie sprawy detektywistyczne,ja kupiłam na Amazon.de i zapłaciłam z przesyłką ok.18€,książeczka jest wielkości pudelka od gry,bardzo elegancko wydana i z mnóstwem zdjęć np. dowiedziałam się do czego służy zbieracz....bardzo pomocny przyrząd,dzięki któremu raz dwa zbierzemy warzywa i owoce w ogródku,ale również możemy nim zbierać kamienie i minerały druga ciekawosta jest to,ze uważajcie na podróże w czasie...przez przypadek może przybłąkać się mumia albo wasz sim powróci z podroży jako mumia jeżeli chodzi o profesje lekarza,to musicie uważać na okazje,najlepiej szukać ich na mapie architektowi bardzo pomogą umiejętności Malarstwo i Rzeźbiarstwo,gdyż od 7 poziomu będzie on mógł sprzedawać klientom swoje prace,poza tym te dwie umiejetn9osci są potrzebne,aby otrzymywać pozytywne recenzje |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:20. |