![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Ok dzięki anie .A tych 2 jakoś nie zauważyłem :P Ale i tak dzięki za wszelką pomoc :)
A jeszcze mam pytanie gdzie to mam zainstalować albo jak ? |
Tam gdzie wszystkie mody. Jeśli nie wiesz jak, to mi się nie chce po raz któryś z kolei tego tłumaczyć. Napisałam poradnik na moim blogu:
http://forum.thesims.pl/blog.php?b=205 Jak zrobisz tak jak tam jest napisane to powinno działać... |
Ok dzięki wielkie anie ;)
|
kurczę, teraz zobaczylam ze w zwiastunie ta babka ma inna fryzure niz na pudełku choć maja te same sukienki i znajduja sie w tych samych sutyacjach. Mi jednak chodzilo o fyzure ta z opakowania dodatku. z grzywką. http://www.google.com/imgres?imgurl=...9&tx=120&ty=53
|
Aha,już wiem.Nie wiem skąd ;o może wpisz unlockalloufits czy jak to się wpisywało,jak wiecie to powiedzcie xd
|
Chyba nie ma tej fryzury... Tak samo na pudełku od kariery tatuażystka ma fajną fryzurkę, a w grze jej nie idzie znaleźć ;/
|
A może są ale dla tych co zamówili preorder bo z trailerów które widziałem ze The Sims Średniowiecze to dla tych co zamówią preorder dostaną jakieś fryzury czy ubrania może jest i z tymi częściami tak samo :P
|
No wiecie może to są też takie fryzury 'do odblokowania' jak ubrania, jak jesteś np lekarzem.
|
Okazje...
Nie wiem jak wy, ale moja simka jak nie była Osobistością,gwiazdą, celebrytą, nazwijcie to jak chcecie, dostawała jakieś dziwne okazje (te 'gwiazdorskie'). Np. pójść gdzieś i poprosić o autograf. A jak była gwiazdą, to już w ogóle O.O
No nie wiem, pomóżcie, napiszcie coś o tych okazjach... I jeszcze jedno : w mojej testowej rodzince pisało że Tom (jeden z simów) ma 5 gwiazdek i nie jest celebrytą... |
Czy jakość 'Wyjątkowa' u warzyw i owoców to najwyższa jakość?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:08. |