![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Pobić pobije, ale dopiero za pół roku.. ;]
|
A do tego czasu obejrzymy pewnie sporo fanowskich okładek.
|
I to jeszcze jak sporo!Wszyscy gracze czekali na TS3 Zwierzaki a jak do sieci wypłyneło [zwiastun] cos o nich to od razu robia ile popadnie.Chociaż ja nawet na te okładki lubię patrzeć :]
|
Niektóre są nawet fajne.. ;]
Ale ciekawi mnie, jak będzie wyglądać ta oryginalna.. ;] |
no mnie tez ciekawi jak będzie wyglądać oryginalna okładka od zwierzaków w the sims 3.
|
Przeczytałam właśnie wywiad, który "wyciekł" i jestem pod wrażeniem wersji na xboxa. Po pierwsze, że nie potrzeba podstawy, a po drugie, że włączyli do sterowania kinecta! oczywiście wersja na komputer również zapowiada się bardzo ciekawie, ale z tym kinectem to aż nie wierzę :P Co prawda z tego co wyczytałam reaguje tylko na głos, ale a nuż widelec... ;)
|
ciekawe dlaczego tego nie wydadzą w lipcu albo w sierpniu
mogli by wreszcie zrobic na studiach i 4 pory roku |
Cytat:
|
Xou, a może dałabyś linka, do tego wywiadu? Co prawda na XBoxa, ale jestem zdesperowana...
EDIT... Dobra już znalazłam sama. http://www.simprograms.com/30427/int...nleashed-pets/ Za dużo to się z tego nie dowiedziałam, nie powiedzieli ile i jakie będą zwierzęta. Ale konie chyba będzie można stworzyć! Tak dosłownie, to jakby to przetłumaczyć (tak roboczo) Ben powiedział: "na Xboxie będzie można stworzyć lub wybrać psy i koty, a wersja na kompa zawiera też konie". No i nie wiadomo, czy wspomnienie o koniach w kontekście "tworzenia", oznacza , że można będzie stworzyć i posiadać konia na własność, czy po prostu chciał się koleś pochwalić konikami. @Ilona-tutaj masz w języku polskim http://forum.thesims.pl/showthread.p...78#post1400578 |
Chyba będzie można stworzyć. I z tego co zrozumiałam możemy sterować zwierzakami. To byłoby super, bo w dwójce były straszne, nie dało się z nimi nic zrobić...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:58. |