![]() |
Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.
dla jakies postaci jest ta misja? jeśli dla medyka spróbuj poszukać jeszcze raz w bagach
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam zadanie o pokazie magii i muszę wykonać sztuczkę na asystencie. ŻADNE zaklęcia nie działają, wypróbowałam nawet na czarodziejce.
|
Cytat:
|
Hej :)
Mam pytanko, bo szkoda mi porzucać misji (jestem na końcu kolejnej ambicji xD) Misja to Zaostrzony miecz, bohaterowie to Kowal i Kapłan Piotreański i nadszedł moment, że Kapłan ma w kotle wymieszać składniki: Elektrum, pobłogosławiona woda studzienna i kamień many. Z tym ostatnim mam problem. Nie ma go w kramie, codziennie tam chodzę, już wychodziłam z gry nie zapisując, bo myślalam, że to jakiś błąd... Wiem, że czasem podczas pobytu w kramie różne bonusy można dostać, ale nie mam w tym szczęścia... :( Macie jakieś pomysły? |
Naprawdę?! Ja przez to porzuciłam misję, pół godziny nie umiałam zrobić.. No ale dzięki :)
Lotos, Możesz po prostu go wydobyć - spróbuj coś przy korcie do królanta, coś mi się z tym kojarzy. Lub przy wieży czarodzieja. Popróbuj. |
Jak wspomniałam wyżej jestem Kapłanem a ta postać nie może wydobywać...
Ale ok poradziłam sobie inaczej, bądź co bądź dziękuję za ukierunkowanie ;) |
Wewonia, nie ma za co. Może przyda się na przyszłość :)
A co do kamienia many, na 100% jest przy wieży czarodzieja. Są tam trzy (o ile dobrze pamiętam) skupiska złóż i jedno z nich to właśnie kamień many. Lotos, spróbuj wydobyć kowalem ten kamień many i później zostawić go w wyposażeniu kuźni. A potem po prostu zmień na kapłana piotreańskiego, z powrotem kliknij na kuźnię i przenieś kamień do wyposażenia twojego sima. |
własnie tak zrobiłam ;) Kamień many jest tez przy pawilonie wrzechwidzącego ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:01. |