![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Obrączki można usunąć klikając na nie z wciśniętym shiftem (po wpisaniu boolpropa ofc), klikając force error i delete.
A do zerwania więzów rodzinnych tylko insimen/simpe. |
ewentualnie wpisz boolpropa i kilka razy kliknij na oba simy z wcisnietym shiftem i wybierz opcje "make me furious with this sim", skłócą się z sobą, kilka razy ich ze sobą obraź etc, rozwiedź, potem znowu kliknij z shiftem "make my sim contact" (jakoś tak), dostaną tymczasowego przyjaciela, powtórz kilka razy i chyba już będziesz mogła ich znowu zaręczyć
|
Czy jest możliwość zmiany filmiku, który leci na początku gry? Szczerze mówiąc, nie podoba mi się i wolałabym zmienić go na mój ulubiony zwiastun TS2 albo TS2:Zwierzaki. ; )
|
Obawiam się, że nie da rady - chyba że jakimś cudem plik .avi (czy jakiekolwiek inne rozszerzenie, które masz na tych trailerach) zechce się zamienić na ten, który odpowiada filmikowi na początku gry (niestety nie pamiętam, jakie ma rozszerzenie - pousuwałam te filmiki, żeby tyle nie czekać).
|
jak kasuje się te filmiki, Liv? bo mnie zawsze wkurza, ze klikam ikonke i zamiast od razu wyjsc z pokoju na czas uruchamiania się, musze czekac aż się zacznie filmik -_-
|
Na dysku gdzie masz zainstalowaną grę i dodatki w folderze TSBin powinien być folder "video" albo coś takiego. Usuwasz cały ten folder.
I, niestety, trzeba usunąć z każdego doatku i podstawy, a jeśli będzie trzeba to też i z akcesoriów. @down: tak, tylko. |
To usuwa tylko początkowy filmik? ;o
|
Dobra, poddaję się. Gdzieś mi się kiedyś ten temat rzucił w oczy, ale kompletnie nie mogę teraz znaleźć (zawsze tak jest, jak potrzeba :((). Wczoraj wieczorem trochę grałam, nie było żadnych problemów z grą. Po wyłączeniu nie wrzucałam żadnych nowych dodatków, nie robiłam zupełnie nic, a gdy dzisiaj chcę uruchomić grę, to mi wywala pusty komunikat z błędem (czerwonym krzyżykiem). WTF??? :[[[ |
Usuwałać pliki cache?
|
OMG, usunęłam groups.cache i weszło. Myślałam, że to działa tylko wtedy, gdy gra w ogóle nie reaguje na uruchamianie i szukałam informacji głównie pod kątem pustego komunikatu. Przepraszam za problem i dzięki za pomoc :) Swoją drogą, ta gra mnie nigdy nie przestanie zadziwiać pod względem mnogości dziwacznych błędów... ;/ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:36. |