TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Zwierzaki - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61914)

zuzapets 23.01.2012 11:19

Odp: Pytania i odpowiedzi

suomii może to błąd gry

suomii 23.01.2012 13:41

Nie wiem, może. A jaka opcja sie pojawia po kliknięciu na sima ?

zuzapets 23.01.2012 15:43

suomii pojawia się adoptuj zwierzaka czy jakoś tak

suomii 23.01.2012 15:50

A no dzięki :P To sprawdzę w innej rodzince, jak coś będzie.

anie_1981 24.01.2012 21:59

A jak klikasz na ikonę, to niczego nie ma? Bo u mnie to często jest tak, że dom nad którym jest ten znaczek... jest pusty! Gra sobie np. przeprowadziła lub skasowała właścicieli domu, a znaczek został. Nawet burzenie domu wtedy nie pomaga...

Justyna0307 24.01.2012 22:16

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1496771)
A jak klikasz na ikonę, to niczego nie ma? Bo u mnie to często jest tak, że dom nad którym jest ten znaczek... jest pusty! Gra sobie np. przeprowadziła lub skasowała właścicieli domu, a znaczek został. Nawet burzenie domu wtedy nie pomaga...

mam to samo z pustym domem :/ i nic się zrobić nie da?

anie_1981 25.01.2012 12:49

Chyba nie. Można spróbować dom wyburzyć i zmienić mu typ parceli na publiczny, ewentualnie wyburzyć całą parcelę, ale miasta od EA, są głupio zrobione. Jak skasujesz parcelę, to nie zawsze da się ją postawić w tym samym miejscu.

Łezka 25.01.2012 23:44

Witam! Mam pytanie natury "ciekawczej". Otóż czy u was też tak jest, że gdy przychodzi na waszą parcelę bezpańskie zwierzę i Sim zaczyna z nim interakcje to ten zaraz ucieka? Stworzyłem Sima, który miał klacz i nie było problemów, lecz postawiłem skrzaty zwołujące dzikie zwierzęta i psy. Zaczęły przychodzić... Klacz zmarła ze starości i postanowiłem mieć psa. Wówczas, gdy tylko jakikolwiek do mnie zaglądał od razu nakazywałem zaproszenie do domu, opiekę, szczotkowanie itd. Mniej więcej po 3 może 4 interakcjach zwierzę ucieka i oczywiście jest bardzo zabawna informacja: "Bezpański pies idzie do domu". Nie wiem jak bezdomna istota może wracać do domu, ale to już szczegół. Jak to jest? Czy można dłużej zatrzymać na swojej parceli te zwierzęta? Proszę o odpowiedź i czekam. Pozdrawiam D_S :)

Chloé 26.01.2012 00:55

Możesz nieco podwyższyć poziom relacji kodem i wtedy zastować interakcję przygarnij czy tam adoptuj. Mnie chyba tylko raz udało się zaadoptować znajdę legalnie, reszta odchodziła zanim doszło do zaprzyjaźnienia się.

redmoon 26.01.2012 06:48

Ja nie potrzebuję kodów, u mnie bezpańskie zwierzaki zostają całą noc i cały dzień. To denerwujące.:((

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:51.