TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Lubie 08.09.2013 10:30

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

HAHAHA o tym nie pomyslalem. ale moze wprowadza kod testing... BOZE ZEBY W OGOLE KODY WPROWADZILI OK. ja zawsze zaczynam gre/dodatek w nowej rodzinie na kodach, by wszystko sprawdzić...

Agor-ia 08.09.2013 11:58

Cytat:

Napisał Mroczny Pan Skromności (Post 1755752)
No tak, to jeszcze zależy od sytuacji :P Pozostaje liczyć na kreatywność twórców.

No właśnie, kreatywność twórców, kto tam wie co im do głowy strzeli :D
Spokojnie, ja się o nic nie martwię :P Próbuję sobie jedynie pewne rzeczy powyobrażać jak mogą być rozwiązane i jak to zmieni/ułatwi/utrudni grę. I we wcześniejszym poście dobrze sobie poradziłeś z odmianą mojego nicka :D

edit: Te świeczki wprawiające w romantyczny nastrój też mogą być czymś wkurzającym. Tak samo podobno ma działać kolor czerwony i coś było o drogich/dobrych ciuchach :|... no nieważne, nie chce mi się szukać gdzie o tym było napisane. Tak więc, przepis na zaciągnięcie simki do łóżka - gacie D&G, czerwona pościel, w pip świeczuszek i kwiatów. Scena jak z taniej komedii romantycznej :P

anie_1981 08.09.2013 12:47

Ja się naprawdę nie chcę czepiać, ale jakby mnie facet zaprosił do restauracji z czerwonymi ścianami, to absolutnie nie wprawiłoby mnie to w nastrój romantyczny tylko wściekły... :P Nienawidzę czerwieni i różu. Moje Simy nigdy nie miałyby w domu niczego czerwonego. Czy to oznacza, że nie zobaczyłabym w czwórce małych Simiątek..? :P

Mamełe 08.09.2013 13:47

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1755846)
Ja się naprawdę nie chcę czepiać, ale jakby mnie facet zaprosił do restauracji z czerwonymi ścianami, to absolutnie nie wprawiłoby mnie to w nastrój romantyczny tylko wściekły... :P Nienawidzę czerwieni i różu. Moje Simy nigdy nie miałyby w domu niczego czerwonego. Czy to oznacza, że nie zobaczyłabym w czwórce małych Simiątek..? :P

anie naprawdę nie rozumiem dlaczego robienie małych simiątek kojarzy ci się z czymś romantycznym :D:D:D wściekłe bara bara, no to by bylo coś i nawet dosyc realne :rolleyes:

Caesum 08.09.2013 13:48

^ Obawiam się, że gwałtów w TS4 nie będzie(pomijam tu UFO). Ani sado maso :D

Liv 08.09.2013 13:58

W simsach od zawsze powiększanie rodziny wiązało się z romantycznymi interakcjami i bez miłości (i modów :D) nie było szans na potomka! (w TS1 w dodatku simy musiały być małżeństwem!)
Poza tym, w simsy grają też dzieci, dlatego "wściekłe bara-bara" raczej odpada :D No i koncepcję realizmu przekreśla już sama grafika... :P

A co do UFO... Ja tam twierdzę, że to in-vitro a nie gwałt :D

Mroczny Pan Skromności 08.09.2013 14:00

No nie, Caesum :( Pozbawiłeś mnie nadziei, że jednak będą gwałty i sado-maso :P
No ok, nie przesadzajmy :D Ale samobójstwa bym chciał jakby sim był w najcięższym stadium depresji ;)

Mamełe 08.09.2013 14:17

Mnie to bardziej chodziło o np. bara bara po kłótni, że czasem człowiek za dużo wypije i narobi głupot a wy tu z takimi perwersjami (szkoda, ze do trojki nie mozna bylo znalezc takich CC jak do dwojki :P ) :O

Agor-ia 08.09.2013 14:30

Perwersje są przecież o wiele fajniejsze niż głupoty po pijaku :D
A dwójkowe CC rzeczywiście są fajne :P

anie_1981 08.09.2013 15:09

Cytat:

Napisał Agor-ia (Post 1755862)
Perwersje są przecież o wiele fajniejsze niż głupoty po pijaku :D

A na pewno ciekawsze ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:26.