![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Juhas - a moze chciałbyś fabuły żeby się wtopić i żeby nikt nie poznał, że jesteś w mafii?
:detective: |
fabułowanie w ogóle nie ma sensu :)
dwa slowa ode mnie: zycze szczescia :D |
Bjorczek- niech mąci, wkońcu o blef i mieszanie w głowach tutaj chodzi, no nie? ;)
Widzę także że przyjmujesz postawę takiego "dobrego gliny"- mówisz że kilka osób na pewno nie jest mafiosami, ale bez tego złego gliny Ci nie pójdzie. :D Chociaż nie powiem, taktyka lojalności wiązanej i przyjmowania wspólnych postaw jest ciekawa. :P Apocalypsa, ja? Ja jestem ucieleśnieniem cnót męskich. :rofl: |
Zbliża się czas i już wkrótce ktoś z nas się nie odezwie w temacie. Swoje typy podałam. Trzymam kciuki, żebyśmy rozgromili mafię :)
|
Ja wolę takie grupowe rozmyślanie typu "kto, co, jak". Bo tu się dzieje to, tu tamto, tamten ma randkę, tamta jest kims tam, blablabla
|
Acha - jeżeli chodzi o te małe szpileczki - ja w ogóle jestem dość szczerą i przyjaźnie nastawioną do innych osobą - więc te wszystkie słodkości - to nie gierki :)
|
Juhas mam Twój płaszcz xd
|
Dziś mafia kropnęła Morganę.
Pozostali przy życiu: 1. Diana 2. Björk 3. Kędziorek 4. Charionette 5. Fallen 6. Lubie 7. Kjalvör 8. Apocalypsa 9. Ladrón 10. Restless 11. Słodki Pan Ciastek 12. Yuki 13. Redmoon 14. Everlasting. 15. Mroczny Pan Skromności 16. Muffindance 17. Meryam 18. Flo 19. Privilege 20. Anizali 21. Alexandra 22. cheeba 23. Cheyenne 24. Emallie 25. fromyesterday 26. Gingers 27. Juhas 28. KarolinaJ 29. Qwerty 30. Valerie 31. Volturia 32. Zielona Herbata 33. Don |
Bjork- oboje wiemy że coś nam tutaj mieszasz. :P
Ale niech Ci będzie że na razie to kupuję. Masz na razie mój gest zaufania. ;) Zobaczymy na jak długo zdołasz utrzymać. :D Privi nie dają mi be ludki odebrać, bo fabuła fuj i w ogóle. :( Biedna Morgana. ;c Czemu podkreślono Klajvor? |
nie wiem czemu, ale zaczynam podejrzewać Dona
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:23. |