![]() |
Odp: Forumowa Mafia III
Ale obwieszczenie o śmierci będzie w temacie z ogłoszenia i.
|
Mężu no! :(
|
Mi się wydaje, że będzie tutaj, bo skoro jest fabuła to będą też sceny śmierci, wpasują się.
|
Korzystając z okazji, chciałam dodać, że my, mieszkańcy i tak wygramy. Wierzę w to. :(
|
dobra, ja ide spac. dobranoc
|
A moim zdaniem ogłoszenie będzie i tu i tu, bo zawsze tak było :P
|
Tak, spamujcie więcej, to na pewno zdążę wszystko nadrobić i jeszcze kogoś wyeliminować... :P
Zabawa trwała w najlepsze, gdy nagle coś zaniepokoiło Dianę. - Gdzie jest Apo?! - wrzasnęła. Wszyscy zaczęli się rozglądać wokół przestraszeni nie na żarty. - Chyba... chyba mówiła, że idzie do sklepu po coś mocniejszego... - wymamrotał Pinki. - Musimy ją... hik... znaleźć! - czknął krewetka. Wszyscy ruszyli na poszukiwania. Stwierdzili, że nie będą siedzieć spokojnie, gdy jej nie ma. Po dłuższym czasie, gdy jednak ruszyli w stronę sklepu, spotkali Apo taszczącą siatki. Na całe szczęście była cała... - Ej, gdzie jest redmoon? - wrzasnęła Diana, gdy wrócili na działkę. - Mówił, że idzie się wysikać... - wtrąciła Laselight. Wszyscy mieli już takiego pietra, że postanowili go jednak poszukać. Przetrząsnęli pół działki, gdy w końcu go znaleźli... Leżał w krzakach jakichś kwiatów uduszony paskiem od spodni. W tym momencie rozległy się dźwięki wszystkich komórek. Każdy z uczestników zabawy dostał smsa: "Raz, dwa, trzy, jutro to możesz być ty..." |
to moze jeszcze pospiewajmy przed smiercia:
|
W ogłoszeniach najpewniej będzie lista ocalałych i w ogóle, ale tutaj będzie scenka pewnie.
|
C-co?!- uklękłam przy ciele redmoona- Może da się coś jeszcze zrobić? Dlaczego on?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:52. |