![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu
Bo to najpierw trzeba sobie ustawić w ustawieniach. Gdy wejdziesz w ustawienia to w którymś z tych "przedziałów" (grafika,opcje gry itd.) powinna być opcja "sąsiedzi" lub coś podobnego. W każdym razie powinieneś poszperać w ustawieniach.:)
|
Ustawienia --> Opcje kamery --> Zasięg widoku parceli; i ustaw co najmniej średni ;)
|
Błąd podczas aktualizacji pokazuje sie dymek teraz aplikacja zaaktualizuje grę the sims 2 no i klikam ok i piszę wystąpił błąd podczas aktualizacji
|
Masz oryginał?
Płytka nie jest porysowana? |
Też miałem ten błąd, ale wyczyściłem rejestr i aktualizacja przebiegła bez problemów ;)
|
Ava z tego co wiem nie da się tego zmienić, no chyba, że wyleczysz wampiry kupując eliksir od cygańskiej swatki :)
|
|
Miał ktoś z was problem, że przy instalacji NŻ coś poszło nie tak i gra nie chciała działać??
|
Cytat:
Tak w ogóle, dałoby się zrobić ściągnąć z neta jakiś obiekt, który w NŻ zmieniałby zwykłą restaurację w bar szybkiej obsługi? (sim zamawia żarcie przy kasie i nie musi czekać aż kelner do niego podejdzie) |
Dokładnie nie pamiętam ale jest już dobrze...
Bo poprosiłam moją kumpele żeby mi pomogła i jest dobrze ;) Ale dzięki za chęci ;* |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:26. |