![]() |
A, i to może nie jest nowe, ale jak w balandze zamówiłam bufetowego na cały dzień, i gdy wszyscy goście już poszli a on nie miał nic do roboty, to podszedł do otwartego kufra z przebraniami i zaczął wyciągać z niego taką żółtą, a za drugim razem w paski sukienkę, której simowie nie mogą ubrać, i tak je do siebie przykładał. Fajne to było :) Nawet gdzieś jeszcze zdjęcie mam, tylko nie wiem jak na forum zamieścić.
PS.Nauczyłam się! oto linki:http://img245.imageshack.us/img245/4...as60046vn3.jpg http://img137.imageshack.us/img137/3...ir90004up3.jpg W tym temacie pisano też o bukiecie z różami, że simy mogą się nimi obdarowywać. Znalazłam stronę z podobnym:http://simplyelau.it/sims/hacked3.htm |
Jak kupic robota?
Cytat:
;) :D :) a ostatnio moi simy sie :* a potem sie poklucili i sobie poszli kazdy w inna strone |
Cytat:
|
Pamiętacie Belle, Henryka i Kasandre? Nie lubiłam tej małej idiotki więc wysłałąm ją do szkoły specjalnej. Pewnej nocy o północy widziałam ducha... Najechałam myszką i pojawiło się KASANDRA... Duch wyglądał zupełnie jak ona..
|
To u mnie było tak że simka ze swoim psiakiem pojechała na plaże na wakacje. Nagle patrze a zamiast mojego psa latała obroża.Jakby pies stał sie nie widzialny i tylko obroże było widać. Ale kiedy pojechałam spowrotem do domku pies powrócił do swojej dawnej postaci. Dałabym screena ale coś mi sie sknociło.Jak naprawie to jeszcze dorzuce.
|
Ocenzurowana
:shy: Mam teraz The Sims 2 cztery pory roku wiec korzystam najczęściej ze słońca.Raz moja simka opalała się na leżaku opalała się a ja musiałem iść na obiad wiec przez chwilę nie grałem. Lecz nie włączyłem pauzy.Gdy wróciłem i zacząłem grac zauważyłem że moja simka jest cała czerwona gdy z kończyła sie opalać weszła do domu i nagle zęmdlała. Gdy jej mąż wrócił z pracy oblał ją wodą i sie obudziła.
|
cholera, to jest dział the sims 1...
|
Najpierw Co Przytrafilo Sie Mnie
The Sims Znudzilo Mi Sie (ale Nie Do Konca Tylko Troche)po 2 Miesiacach A The Sims 2 Po 4 Dniach :d :p :) A W Grze Mialam Takie Cos Mialam Simke Ktora Strasznie Nie Lubila Henryka Cwira I Pewnego Dnia Kiedy Przyszedl W Odwiedziny....zostal Tam Juz Na Zawsze!!! Nie Kasowalam Go Kodem Bo Chcialam Zobaczyc Co Sie Stanie.moja Simka Ze Skory Wychodzila Policzkowala Go I Obrazala A On Nic.i Pewnego Dnia Wzielam Opcje "wypros" A On Popatrzyl Sie Na Moja Simke I Nagle Do Domu Weszla Smierc I Zabila Moja Simke!!!!a On Zostal!!!czy To Normalne?! :o |
I Jeszcze Jedno On Jadl Tam Spal I Wszystko Robil Normalnie A Moja Simka Miala Wszystko Na Zielono Oprocz Towarzystwa I Umarla!!!!!!!
|
A mi kiedyś się zdażyło tak że miałem 2 psy samiczkę i samca :) no i pieski tyryryry a tu patrze jakies tam ogloszenie zawsze klikam ok bez czytania ii zeby szczeniak został w domu nazwałem go :D a tu po paru niach kot mi biega po domu :O i jest w pasku rodziny :O
Jeszcze innym razem ten mim co na impreze przychodzi się spalił i pokazało się ogłoszenie ze nie zyje i nagrobek a potem na każdym przyjęciu był jego duch :O Albo ten robot ze swiatowego zycia azalem mu sprzątać no i on zaczoł łazić po domu i wogle wszystko ale zapisałem gre i wyszłem a na drugi dzień sim którym grałem zamienił się w robota a robot w sima i w pasku rodziny miałem robota :O fajnie wyglądał w simskich ubraniach :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:54. |