![]() |
Odp: The Sims 2 Pets - 4 Dodatek
Hmm, ja w Saturnie widziałam The Sims 2 po 79 zł...
|
Nie mam Zdania
|
Mam problem. Dostałam z Irlandi TS2 Zwierzaki (ale chodzą po polsku) , i gdy zainstalowałam, strasznie zamulały, więc wyinstalowałam. Co mam zrobić ?? Dlaczego tak się dzieje ??
|
Może słabe parametry komputera?
Ale jeżeli nie... to pozwól im sie rozgrzać... W koncu można poczekać pół minuty dłużej na ładowanie :D |
Mam pytanko...Czy żebym zainstalowała The sims 2 zwierzaki muszę mieć poprzednie dodatki?Mam tylko The sims 2,a nie chce tracić kasy na inne dodatki xD
Proszę o odpowiedź ;) |
nie. potrzebne jest tylko the sims 2. niczym sie nie martw, nic innego nie potrzebujesz :)
|
Dzięki :)
I jeszcze jedno...Jeśli kupię dwie części cztery pory roku i zwierzaki,to w czterech porach roku będę mogła kupić psa itp.? I czy bez zwierzaków też będę mogła? Z góry dzięki :) |
No i...(sorry ale nigdy nie miałam dodatków ;p)
W np. TS2 zwierzaki, będę mogła zostać zombie lub wampirem? Wiem...Wkurzająca jestem xDD I znów z góry dzięki ;* |
jezeli kupujesz dwa dodatki i obydwa je instalujesz - gra jest jedna, ale zawiera podstawe i wlasnie te 2 dodatki. czyli bedziesz miala domek, kupisz psa i na dodatek spadnie snieg. WSZYSTKO co jest w zwierzakach i w cpr bedziesz miała u siebie. wszystko, bez wyjatku. tylko musisz obydwa zainstalowac wtedy.
w zwierzakach mozna zostac wilkolakiem, w cpr simorosla (wiecej na forum - przejzyj!). i nie pisz dwoch postow pod rzad - od tego jest opcja http://forum.thesims.pl/images/buttons/edit.gif |
Dobra i sorry.
Już wszystko wiem! Dzięki ;) Kupuje sobie TS2 Cpr ;* pozdro |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:22. |