TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Zwierzaki - Macie pytania? Zadawajcie je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=33961)

Selkie 09.04.2011 11:14

Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!

Green Grass dzięki.! Na pewno się to przyda;] Bo już miałam dość ciągłego zmywania kałuży w domu xD A mam jeszcze jedno pytanie...czy jak twój kot (moja kotka tak zrobiła) zwymiotuje to nic się nie dzieje.? O.o

shezza 08.05.2011 16:00

czy ktos sie orientuje czemu po wymienieniu miski pies nie chce z niej zrec, a po wpisaniu kodu na kontrole zwierzakow nie ma nawet zadnej opcji, zeby na ta miske kliknac? jak to odwrocic?

Selkie 14.05.2011 16:58

Cytat:

Napisał .error (Post 1397424)
czy ktos sie orientuje czemu po wymienieniu miski pies nie chce z niej zrec, a po wpisaniu kodu na kontrole zwierzakow nie ma nawet zadnej opcji, zeby na ta miske kliknac? jak to odwrocic?

A masz napełnioną miskę.? Właśnie,ja też nie mogę kliknąć na miskę przy pomocy kodu i nawet sam nie je,ale wystarczy tylko miskę napełnić i powinno się udać biggrin

Cam 06.06.2011 15:20

@Selkie: Zwymiotowała? Mi się to nigdy nie zdarzyło, ale jeśli to kotka to może w ciąży jest?

Selkie 10.06.2011 18:09

Tak,ale miałam już kilka kotek w ciąży i nie wymiotowały O.o

Cam 11.06.2011 17:39

Mmm... ale może jednak to z tego powodu? ;)
A może po prostu Twoja kotka zjadła jakieś zepsute jedzenie?

Dżiglipaff 11.06.2011 18:28

mi rzygają tak, jak małe dzieci, po zabawie w podrzucanki

Selkie 11.06.2011 22:38

@Green gras: właśnie nie wiem... w ciąży raczej nie była,a żeby któryś z moich kotów jadł zepsute jedzenie to się raczej nie zdażyło...
@Dżiglipaff: może masz racje... wtedy moja simka czy jakiś tam inny sim ją podrzucał... możliwe :/

Pralinka 02.09.2011 20:46

Wyczytałam w instrukcji, że jeśli nie kupimy naszemu zwierzakowi obroży to gdy się zgubi trudniej będzie nam go znaleźć. Kiedy pies może nam się zgubić? Czy można temu jakoś zaradzić? Co jeśli nie mam dla niego obroży? Z góry dziękuję za odpowiedź. ;)

Jeżeli takie pytanie już się pojawiło to bardzo przepraszam. Po prostu trudno mi ogarnąć te wszystkie 51 stron ;p

kalafjor 03.09.2011 11:51

Jeśli będziemy cały czas krzyczeć na zwierzaka i tylko go ganić, nie dawać mu przysmaków i nie drapać po brzuszku, to pies może uciec. Nigdy się z czymś takim nie spotkałem... Ja nigdy nie daję obroży, bo są bardzo szpetne jak dla mnie. Zwierzaki nie narzekają.
Jeśli nie będziesz specjalnie utrudniać im życia, to nie uciekną. ^^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:45.