![]() |
Odp: Simki by Pamela
Oblivion - Dziękuje ;*
W ogóle ciesze się, ze prezentacja się podoba ^^ Moze ktoś jeszcze? |
Piękne simy , zakochałam się xd 100/10
|
Pierre - tosz to czysty Lestat! cudowny! może tak do pobrania?:<
|
Ale groźne mi się zrobiło :D
Masz talent! 10/10 |
na Twoje prace zwróciłam szczególną uwagę, gdy pokazałaś swoje pierwsze wampirki :>
czyli od Jaspera. Wtedy jeszcze nie byłam połapana w Twilight, ale po obejrzeniu filmu skapowałam się (skapłam?) kto to :D i stwierdzam, że jest naprawdę świetny <3 taki... mroczny i tajemniczy, skrywający jakąś tajemnicę ;D Natomiast Yasmin - ślicznotka w każdym calu, lecz wydaje mi się, że ma za duże usta. Aczkolwiek to nie zmienia faktu, że Twoje prezentacje zwalają ^^ A Enver.... <3 straczy? :P Rena ma zabójcze oczy. Takich jeszcze nie widziałam :P można by się w nich utopić ^^ ale dosyć podobna do swojej poprzedniczki. Oliver jest megaaa *___* te ciemne sińce pod oczami mocno kontrastujące z bladością cery. Mega prezentacja <3 i śliczna parka :D Rose - kocham ten skin *__* i inne też ;P świetna prezentacja tylko odnoszę wrażenie, że te spodnie ją...uwyplakają? i tak nie wiem, jak to określić xD Emilie - jest bardzo podobna do Reny. Mało komu tak pasują rude włosy :> o jaa Cieee a Envcio w ludzkiej wersji <3333 Catherine - ma wysokie czoło, a te włosy tylko to podkreślają :> ale to nie zmienia faktu, że jej spojrzenie przyciąga ^^ Claire i jej szpagat mnie rozwalil xD ale przez eyeliner wygląda, jakby miała kurze łapki. Tak trochę staro.. Katia jest mega :O po prostu śliczna, brak mi słów Marietta - prawdziwa seniorita! Prezentacja jest naprawdę udana, a twarz jest idealna *,* i jest naprawdę realistyczna! Celia - ta bladość... mrr ^^ naprawdę, nie wiem, jak Ty to robisz, że takie simki dajesz ładne :< śliczna prezentacja, a Celia sama w sobie mnie przyciąga. Może to przez magnetyzujący wzrok? :> A pierre... blondynkaa ^^ genialny jest. I powrót do wampirków ^^ jednym słowem: jesteścudownaPamela :D :D |
niepokorna - Dziękuje za wyczerpujący komentarz ;*
Co do moich pierwszych wampirków, robiłam je jeszcze przed Jasperem ;> Dalej jest jeszcze moja para Belli i Edwarda, a przed nimi jeszcze parę wampirów. Btw, też mam ciemnobrązowe włosy |
ua, wiedziałam, że dupa jestem :P
|
Prezentacja jak zwykle z górnej półki, sim świetnie zrobiony. Te jasne włosy nawet mu pasują, wygląda niby łagodnie ale pozory mylą.
|
Tusia, Aya, Jin - Dziękuje ;* (zapomniałam wczesniej napisać)
figa - tobie też dziękuje ;* Ale może ktoś jeszcze sie skusi zanim dam kolejne simy..? ;> |
O to może ja? Simy fantastyczne... Tylko tyle mogę powiedzieć, bo odjęło mi mowę po tym co zobaczyłam.
Dla ciebie 10/10 to już za mało... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:09. |