TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42867)

Miyoki 28.08.2008 20:55

Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!

stotka - racja, ja używam tylko maxmotives w ostatecznościach (głód i energia czerwone)

Już niedługo sobie zagram :) Nie mogę się doczekać, kurczę, nie mogę tyle o tym myśleć :D

Nordin 28.08.2008 21:16

Grałam dziś dość krótko, ale mam jedno pytanie. Co jeśli już znudzi mi się bycie wiedźmą? Jest tak jak w przypadku wampirów, że można coś wypić/zażyć? Może to banalne ale pytam na wszelki wypadek, żeby simki nie stracić. ;)

Miyoki 28.08.2008 21:19

Możesz wypowiedzieć życzenie by stać się normalnym simem :)

Nordin 28.08.2008 21:27

Uff ulżyło mi :D Teraz tylko ściągnę skina z mts2 i mogę czarrować :) A czy wiedźmy mają jakieś szczególne wymagania? (patrz wspomniane wcześniej wampiry)

Miyoki 28.08.2008 21:46

Tak szczerze, to nie wiem za bardzo o co Tobie chodzi z tymi wymaganiami dla wiedźm ^.^. Możesz jakoś wytłumaczyć? A jak będę znała odpowiedź, to zrobię edycję.

stotka 28.08.2008 22:10

nie maja zadnych wymagan :) (a przynajmniej ja nie zauwazylam)
co do wczesniejszego pytania - taki eliksir mozna kupic lub samemu upichcic.

czy ktos zna kod na to, aby mozna bylo budowac (np. zmieniac okna) w bloku, w trybie zycia? ten wczesniej podany mi nie działał... chyba, ze trzeba go wpisac w otoczeniu (ja wpisywalam w rodzinie). ewentualnie jakis mod, cokolwiek... :(

Aguncja 28.08.2008 22:37

Szybko mi się znudził ten dodatek- grałam w sumie jakieś 7 godzin. Pomysł magii nie podoba mi się wcale zarówno w Sims 1 jak i 2. Zamiast tego autorzy mogliby zaproponować bardziej życiowy dodatek. Najlepiej zrobić ankietę dla fanów gry i realizować ich pomysły:) Pozostaje mi czekać na trzecią odsłonę.

Nordin 28.08.2008 22:49

Co do wapmów, źle się wyraziłam. chodziło mi o to, że egzystować mogły tylko nocą bo w interakcji z promieniami słonecznymi wiadomo co się działo. :)
Dzięki, ciszy mnie, że wiedźmy nie mają specjalnych potrzeb/wymagań.

asiolek 28.08.2008 22:57

Mam osiedlowe życie od dzisiaj:) Grałam tylko chwilkę ale juz moge powiedzieć że mam mieszane uczucia co do tego dodatku. Nie podobają mi się prawie żadne meble. Są dziwne, brzydkie i nigdzie nie pasują. Większość mieszkań wyglada jak z 'kiepskich' albo i jeszcze gorzej, no ale wiadomo ze to wszystko można sobie przebudować. Sufit tez nie jest jakś super fajny, bo w tych małych mieszkankach praktycznie wcale go nie widać i tak naprawde służy tylko do robienia efektowniejszych zdjęć czy filmów. Widzę że twórcy poszperali trochę w internecie i zrobili sporo żeczy które można było już dawno ściągnać z neta jak np. rózne ozdoby : jakieś pudełka z wisiorkami, wiertarki z rozsypanymi wokół narzędziami itd. No i kaloryferek który mozna było juz dawno ściągnąć z neta. Podoba mi się plac zabaw, garderoba i wielkie akwarium, tak naprawę te najważniejsze, i najfajniejsze żeczy umieścili na okładce i reszta nie jest już taka fajna.
Magią i czarami szczerze mówiąc się jeszcze nie bawiłam, ale z tego co piszecie zapowiada się interesująco:):)

FrAiSe^^ 28.08.2008 23:15

I co jak wam sie podoba ten dodatek , mi tak sobie troche nudny ale podoba mi sie to, ze mozemy uczyc sie duzo rzeczy kiedy klikniemy na biblioteczke =D
Ale tak to brzydkie meble itd pogralam z godzine i juz mi sie znudzilo :/

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:03.