![]() |
Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !
Ostatnie pytanie.
Czy prawda,że przed wprowadzeniem rodziny do bloku jak umebluję i mieszkanie to jak ich wprowadzę to znikają meble, które dopiero co kupiłem |
Tak, ale jest na to sposób - boolProp testingcheatsenabled true i kliknięcie na drzwi z shiftem, co wywoła opcję "wynajmnij umeblowane mieszkanie".
|
Właśnie miałem pytać o sposób ale jak zwykle jesteś niezawodna. dzięki
W dalszym ciągy czekam na odpowiedzi na pytania 1 i drugie. |
Cytat:
Ale możesz się ubrać, jak Ci z grupy społecznościowej. Cytat:
|
Uspokoiłaś mnie ale i tak dzięki.
wytłumaczę drugie pytanie czy mnożna takie rzeczy jak kocioł, księgę czarów czy ten tron kupić w trubie kupowania i mieć we własnym domu niż co chwila latać do ukrytej parceli dla czarodziejów. |
Nie, te rzeczy się dostaje od czarownicy, która wprowadza w tajniki magii i one się pojawiają w wyposażeniu sima i można je postawić wtedy gdziekolwiek, ale nie można ich kupić w trybie kupowania/budowania.
A tron trzeba samemu zrobić. |
Bjork - Można kupić w trybie kupowania, ale trzeba mieć Hack.
|
Czyli nie można :D
|
Cześć.
Słuchajcie jest taka sprawa. Dostałem Osiedlowe Życie i zaistalowałem i cały happy poszedłem grać i po kilku minutach mnie wywaliło zupełnie z simów i nie da się uruchomić co się dzieje do jasnej anielki. Ratujcie mnie bo już nie wiem co robić nie zdążyłem się nawet nacieszyć z simami. Co się dzieje mam coś z komputerem nie tak. Wszystkie simy są orginalne i wszcześniej nie miałem tego proble oprócz przed kilkoma tygodniami gdy pękła mi płyta od CW, Jestem taki wkurzony. P.S Płyta jest cała co ja mam biedny robić |
Co z wolnym miejscem na dysku i pamięcią wirtualną?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:36. |