![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
A ja mam takie pytanie..
Bo nie mogę znaleźć... Wiem, że na początku były wątpliwości czy gra z neta jest wersją finalną... I teraz mam pytanie- Była to wersja finalna? |
Cytat:
Jest więc jeszcze jedna opcja :P Jeśli jest to błąd gry, to mam nadzieję, że szybko wyjdzie łatka, która go naprawi. Bo tej chwili najlepszym rozwiązaniem jest grać cały czas jedną rodziną i wcale mi się takie rozwiązanie nie podoba. Cytat:
|
Słyszał ktoś coś, żeby miało się pojawić The Sims 3 Historie z Życia Wzięte? To była seria, któa mnie najbardziej zaciekawiła i fajnie by było gdyby pojawiła się w trójce.
|
Do jakiego folderu wrzuca się własną muzykę?
|
Moje dokumenty/Electronic Arts/The Sims 3/Custom Music
|
Wracając do tych "przeprowadzających się rodzin"... Jeżeli już pisze, że się przeprowadziły, to powinny być gdzieś zameldowane w otoczeniu, prawda? Oczywiście nie w swoim starym domu, a innym - nowszym... A z tego co piszą osoby, którym zaginęły rodziny, wynika, że nie ma ich w ogóle. Stawiam na bardzo przykry błąd ze strony twórców... Ja na szczęście jeszcze nie miałam okazji poczuć jak to jest i oby tak dalej :P
|
http://img142.imageshack.us/img142/1...enshot2nmp.jpg
Nie wiem czy to jakiś błąd czy nie ale sami zobaczcie. W salonie i kuchni mam 3 okna, a w kuchni jest ciemno. O łazience już nie wspominając tam cały dzień panuje mrok. Co zrobić żeby wszędzie było jasno ?? W ustawieniach światło i odbicia są na maxa. |
Cytat:
|
Weź poprawkę na to w którym kierunku znajduje się słońce.
BTW, jak to się stało, że masz niemal identyczny układ pomieszczeń jak ja w moim domku, łącznie z rozgospodarowaniem przestrzeni? :P U mnie już się co prawda dom rozrósł, ale miałem baardzo podobnie do tego ;) |
Cytat:
Irbis to ja już sam nie wiem, na jakiej to zasadzie działa. Napisałem na podstawie własnych obserwacji i tylko tak jak napisałem mi się zdarzało, więc już sam nie wiem :) Teraz gram na nowej "planszy" i mam już 3 rodziny i nie znikają :P |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:57. |