![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
Dzień dobry, dzień dobry, mam takie super szalone pytanie. Jedna simka pojechała do Francji. Czas pobytu się skończył, więc wraca do domu. Pokazało mi już moje miasto, mój dom, moją rodzinę ale bez wycieczkowiczki. Wszyscy członkowie rodziny mieli nastrójnik żałoby. Wiecie tak mniej więcej co mogło się stać? To znaczy, ja sobie już sama ideologie sprawiłam, że jakiś wypadek samochodowy czy coś :D Ale tak ciągle mnie to zastanawia czy jestem sama z taką niespodzianką czy może ktoś też miał.
|
gangrena - najpierw trzyma w wyposażeniu, ale potem przekładam do szafki na wina.
W pragnieniu chodzi o bezdenną piwniczkę - u mnie piwnicy nie ma. Myślicie, że w tym może być problem? Ktoś mógłby to sprawdzić? |
Witam wszystkich , mam problem , czytałam nawet że ktoś miał taki sam ale chyba nie uzyskał odp. mam jednak nadzieje ze mi sie to uda:) Mianowicie jestem w Egipcie mam zadanie do wykonania "Wejdz do biblioteki pod piaskami" probuje juz drugi dzien tam wejsc , nawet zaprzyjazniłam sie z ta rodzina ktora tam mieszka ale i tak nie moge wejsc poniewaz oni sa kupcami i nie wracaja w ogole do domu i to uniemożliwia mi wejscie i nie moge zaliczyc tego zadania. Bardzo Was porosze o wskazowki jak wejsc do tej biblioteki bo zaczynam sie martwic ze nie jest mi dane jezdzic do Egiptu ;) Pozdrawiam
|
Odp: The Sims 3 Wymarzone Podróże: Pytania i Odpowiedzi
Cytat:
|
Życie we Francji, Chinach czy Egipcie
Mam ważne pytanie. Czy można się przeprowadzić do krajów wymienionych w tytule? Bądź stworzyć tam własną rodzine? Gdy edytowałam Francję skopiowałam jedną simkę do jednej z rodzin tam zamieszkałych. Problem tkwi w tym, że nie wiem jak zagrać tą rodziną bym mogła wyprowadzić moją simkę z tej rodziny i wprowadzić do nowego domu. Proszę o odpowiedzi, z góry dziękuje!
|
Odp: Życie we Francji, Chinach czy Egipcie
Niestety nie można tam zamieszkać na stałe. Po osiągnięciu 3 poziomu wizy można kupić dom za granicą i najwyżej jeździć tam na długie wakacje.
|
Hej a czy można przyspieszyć klątwę mumii? :D Bo nie chce mi się czekać te 14 dni aż mój sim stanie się prochem...
|
Nie da się, jako że nie ma do TS3 kodu na manipulację czasem :P Ale jest jakiś mod aczkolwiek nie pamiętam jego nazwy, po prostu go nie używam. :)
|
Aha... no to mówi się trudno :)
|
Skąd wziąć skarby do własnych grobowców? Wpiasłam kod buydebug ale tam nie ma skarbów, co prawda jest generator skarbów. generator wstawiam w grobowcach ale jak mój sim tam przyjdzie to skarbów nie ma. Skąd je wziąc?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:45. |