![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Mam pytanie;
Czy jeśli mam zainstalowane już wszystkie dodatki(po reinstalce), które chcę, to czy mam wgrywać patche do wszystkich czy tylko do najnowszego? |
Moim zdaniem lepiej do wszystkich.
|
Z praktycznego punktu widzenia do wszystkich (patch do OŻ naprawia tylko błędy z tego dodatku, wiec jeśli coś Cię wkurza w WB i chcesz to mieć naprawione, musisz ściągnąć jeszcze jeden patch).
Aczkolwiek nie wiem, czy "łatanie" wszystkiego jest warte świeczki, no ale jak chcesz :) |
A czy nie jest tak że nowszy dodatek wnosi patche do wszystkich starszych dodatków?
|
Właśnie nie bardzo...
Czytałam kiedyś opisy tych patchy i były tam wypisane tylko poprawki do danego dodatku. Jeszcze weszłam tam raz, żeby się upewnić i tak - do każdego dodatku osobnych patch... |
Czy Clean Installer widzi defaulty skinów jako 'Skin Tone' Czy 'Default Replacement'?
|
Default Replacement.
|
Mam dwa problemy:
1: Co mam zrobić jeżeli wykryłam pierwszą oznakę uszkodzenia otoczenia? Mianowicie chodzie o te dziwne linie w dymkach. Czy można to jakoś "naprawić"? Bez konieczności reinstalki. 2: Mam dziwne błędy. Chodzi mi oto że np. na parceli ta 'ziemia' co jest w oddali wypełnia się teksturą jakiegoś mebla. Czasami też twarze przypadkowych osób są zaczernione, ale po jakimś czasie są normalne. Czy można coś na to poradzić? |
1. Na tym etapie możesz tylko zapobiegać dalszym problemom ;]
Zdjęcie z liniami w sam raz jest moje, a coś czuję, że moje miasteczko jeszcze długo będzie hulać ;] 2. Zaktualizuj sterowniki karty graficznej - to tak na dobry początek... Jeśli nie, to reinstalka. A jeśli nawet to nic nie da, to będziemy się martwic potem. |
Ok, zainstalowałam zobaczymy czy to pomoże. Dzięki za pomoc.;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:30. |