![]() |
Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.
Po co Wam te durne dmuchawki, skoro jest lepsza roślinka, a wabi się krowo-kwiat :D:D
Ja sobie chyba je poustawiam, bo nie zapowiada się żebym miał wersję limitowaną ;) |
Ale czy jej/jemu smakują zombiaki?
|
Chyba krowo-kwiat nie będzie mógł zjadać zombie ponieważ one po prostu się nim nie zainteresują. Zombie będzie chciał tylko zjeść sima.
|
@up to dzieci neo tak piszą na simspedii [polskiej] . Ja też na początku myślałam , że zombiaki zjadają sima , ale jednak nie.
|
Laselight, to się okaże jak już będą miały okazję jeść sobie tych umarlaczków w moim ogródku ;):D Tępienie plagi zombie niedługo się zacznie, a będzie to wojna długa i krwawa :D:D
|
A te dmuchawki śmiesznie wyglądają ale nie pasują mi do simsów i ja nie chcę mieć ich w ogrodzie. Będę musiał zamykać się przed zombiakami, matuchno, co to z simsów się robi. Żeby zamykać się w domu przed zombie? Toć to brzmi jak z jakiejś gry o żywych trupach :O Z resztą już sam trailer jest makabryczny, ja się dziwię EA, że tak poszaleli :D Przecież oni zawsze dbają o poprawność żeby dzieciaki mogły swobodnie grać, a tu proszę, atak umarlaków, przed którym prawie nie ma ucieczki!
|
Można wyłączyć pełnię , ale to pójście na łatwiznę. Jak się nie gra w SV czy TB , RV to nie ma wielkiego ataku nieumarłych . Mogli by dać opcję typu : wyłącz plagi zombie czy coś takiego. Tak jak z wolną wolą , postępem historii itp. Z ontroli populacji włączę tylko czarownice jak będą wyglądać normalnie .
|
No naprawdę, co się z tej gry robi... A najgorsze jest to, że ludzie i tak to kupują :D Ot choćby ja, nienawidzę mutantów i żadnym w Simsach nie gram, niektórymi się bawiłam ale bardzo krótko, nawet "uroczym jednorożcem" nie gram. A kupuję dodatek... dla paru obiektów i służącej rodem z filmu Corpse Bride, czy Rodziny Adamsów :P
|
To by było dobre. Przestępca idzie do pracy , a tu zombie go atakuje. Jeśli moi Simowie przetrwają to będzie cud.
|
Kurde, ludzie, weźcie swoje spekulacje w nawias. xD Widzieliście tempo zombie? Hahaha, przecież niemowlak "chodzi" szybciej. xD Bez obaw :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:18. |