|  | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III - Żegnaj redmoon ;_; Chyba soczek Ci zaszkodził ;c - wymamrotałem nad jego ciałem, a chomiczek wyskoczył mi z kieszeni. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III Tradycja z drugiej edycji -[*] dla reda :c | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III [*], redmoon. :( | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III - żegnaj redmoon. Czemu akurat ty? | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III - O nie... nieee... takie piekne róże, ktoś pogniótł uduszonymi zwłokami... ale red? dlaczego on? byl najmniej grozny [*] juz to sobie wyobrazam - ktoś rzuca trupa w krzaki, a wszyscy zbieraja sie dookoła i kładą koło zwłok znicze | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III - Pamiętacie, kto ostatnio narzekał, że redmoon się spił?! Krewetka! - wrzasnąłem rzucając oskarżenie. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III - Facet nie ma poczucia rytmu - wymamrotałam, czytając sms, ale nie było mi za bardzo do śmiechu. Wygląda na to, że ten psychol zamierza nas powybijać, grając w jakąś durną grę. A jeśli nie jest sam? Cholera... Zadzwoniłam do ojca i powiedziałam mu co się stało. - Policja zaraz tu będzie - powiedziałam i przykucnęłam przy zwłokach. - Ej, to nie jest jego pasek, nie? *Dobra, rezygnujemy z fabuły?* | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III zegnaj! :( | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III Nie... Nie mogę na to patrzeć...- podniosłam się i odwróciłam. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III Cytat: 
 | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:49. |