![]() |
Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!
Dzięki za odpowiedź ;) Mi też nie podobają się te obroże, dlatego z radością zlikwiduję tą, którą ma teraz mój psiak ;) Już myślałam, że zwierzaki mogą nam uciec na przykład podczas spaceru ;p
|
Selkie
Mój kot nieraz wymiotował bez powodu i funkcjonował ja zawsze- to nic takiego :) |
Z tymi obrożami, to jest tak, że jeśli pies nam ucieknie, albo obcy pies przyjdzie na naszą parcelę i będzie miał obrożę, to możemy zobaczyć kto jest właścicielem i zadzwonić po ''odbiór'' czy jakoś tak.
|
Mam problem. Mianowicie ostatnio miałam Sims 2 i Sims Zwierzaki, i gdy po formacie kompa chciałam znowu zainstalować, to gdy instaluję zwierzaki to jest błąd z aktualizacją, po czym gra się odinstalowuje sama. Pisze, że Sims 2 jest uszkodzona, nie ma jej zainstalowanej albo źle zainstalowana. Ostatnio nie było z tym problemu... Błagam, pomocy...
EDIT: Ej, sama se poradziłam. :D Nie takie błędy straszne jak się maluje. :D |
Ja jestem na początku tzn budowanie i kupowanie mebli itp do domu, współlokatorów już stworzyłem z trzema psami :> Więc pytanie jest takie: czy Psy w grze potrafią wejść do pomieszczeń które mają drzwi z klamką (tzn są zamknięte) czy nie potrafią ? pytam ponieważ chciałbym aby mieli dostęp do wszystkich pomieszczeń i ewentualnie mógłbym zrobić wszędzie otwarte przejścia zamiast drzwi - (prócz łazienki)
|
Mogą swobodnie przechodzić. Podobnie koty ;) Problemem są tylko schody i tylko dla szczeniąt/kociąt, poza tym nie ma ograniczeń, chyba, że sama je narzucisz (klikasz na drzwi i oznaczasz, kto może ich używać)
|
Cytat:
A co do pytania, to nie ma. |
hej mam pytanie mam the sims 2 pets na PSP I NIE WIEM jak mam dojechac do miasta czy wie ktos moze?
|
Pewnie tak jak w normalnych simsach - dzwonisz po taksówkę.
|
nie wiem czy był już taki post czy nie, ale nie chce mi się szukać . ; d
posiadam grę the sims 2 zwierzaki, więc postanowiłam ściągnąć sobie z neta nowe rasy psów i gdy próbuje je zainstalować to wyskakuje komunikat, że element wymaga dodatku, który nie został zainstalowany. wtf . ? ; o co z tym zrobić. ? nie chce mi się kasować i instalować od nowa simsów. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:03. |