TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Co chcielibyście zmienić? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38275)

Rocket 22.10.2009 21:29

Odp: Co chcielibyście zmienić?

Cytat:

Napisał Noemi (Post 1142364)
mi na początku przeszkadzały te niedziałające przyciski, ponieważ klikam i klikam i nic xD
Ale z czasem się przywyczaiłam i dobrze jest tak jak jest. :)

Ktoś coś pisał o usuwaniu zamkniętych tematów. Co do tego to się nie zgadzam.
Przecież, gdy ktoś czegoś nie wiem nadal może znaleźć podpowiedź w zamkniętych tematach ;)

A co do niektórych komentarzy : Wydaje mi się, że niektóre osoby szukają błędów i rzeczy do zmiany na tym forum na siłę ;)

ja z kolei mam wrażenie, że tak jak jakiś czas temu na topie było obrażać administrację i szukać dziury w całym to teraz trendi stało sie lizanie dupy i bezzasadne usprawiedliwiane ewidentnych porażek (bo te przyciski i emotki to naprawdę śmiech na sali). nie wiem, chyba wolałam pierwszą sytuację, przynajmniej była taka... emocjonująca i ożywcza.
oczywiście można sie przyzwyczaić do brzydkiego wyglądu (jest funkcjonalny, ale brzydki), niedziałających przycisków i reklamy w idiotycznym miejscu, ale nie zmienia to faktu, że powinno to zostać zmienione.

Raven 22.10.2009 21:42

pocieszę was - jeszcze dłuuuuuuuuuugo nie będzie zmienione :D

bubel-96 23.10.2009 15:59

Czy to takie pocieszenie...?
Bo te przyciski to naprawdę o kant dupy rozpić -.-

Miyoki 29.10.2009 12:18

Nie wiem czy piszę to w odpowiednim... dziale/temacie, ale mógłby ktoś ustawić w końcu odpowiedni czas? ^^
No i żeby nie przyspieszało tak o te 13 minut (jak już się odejmie tę godzinę z czasu letniego).

lay 29.10.2009 12:42

Cytat:

Napisał Miyoki (Post 1145106)
Nie wiem czy piszę to w odpowiednim... dziale/temacie, ale mógłby ktoś ustawić w końcu odpowiedni czas? ^^
No i żeby nie przyspieszało tak o te 13 minut (jak już się odejmie tę godzinę z czasu letniego).

Panel użytkownika - edycja opcji - strefa czasowa - czas europy zachodniej ;].

Raven 29.10.2009 14:27

to chyba mamy dwa różne czasy europy zachodniej bo u mnie jak mam 15:09 to na tym właśnie czasie pokazuje 14:25. Więc już wolę to przyspieszenie o 13 minut. A nie wmówicie mi, że wszystkie zegarki w domu mam o ponad pół godziny do przodu

Invidia Semper 01.11.2009 18:12

Mi przez cały czas przyśpiesza, tylko kiedyś to było 10 min teraz już jakieś 15

FakeYourDeath 01.11.2009 18:17

mi godzine przyspiesza

Wielebny 01.11.2009 22:02

Zmień sobie czas w ustawieniach profilu [w sensie zmień strefę czasową]
w tedy zegar na forum będzie się spieszył tylko o 15 minut zamiast 1h i 15 minut .

Dingo02 03.11.2009 17:48

Mam pomysł (niekoniecznie dobry, ale myślę, że się przyda) : a można zrobić takie trzy ramki gdzieś u góry lub u dołu forum (dla the sims, the sims 2 i the sims 3) i co miesiąc wstawiać tam zdjęcia i linki do przedmiotu miesiąca, który każdy użytkownik będzie mógł sobie ściągnąć. No, taki przedmiot miesiąca, i przez cały miesiąc będzie na top. A potem co miesiąc będą nowe przedmioty, tak jakby dostawa do sklepów simowych :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:52.