![]() |
Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!
No nie wiem czy brzydkie. Kwestia gustu/wymagań. Mnie się to podoba, dobrze mi się gra, nic nie muli. Grałam jakieś 3h i nawet się nie rozkręciłam.
|
A ja mam takie pytanie, wie już ktoś może co trzeba zrobić żeby używać tej biblioteczki i przechodzić na drugą stronę?
|
Cytat:
|
Czy jeśli wyprowadzę z mieszkania jedną rodzinę, to czy meble i inne rzeczy będą wpisane do majątku tej rodziny, którą wyprowadzę (czyli zostaną sprzedane).
I czy mogę wprowadzić do mieszkania simów z innego mieszkania?? |
zostana sprzedane.
odnosnie drugiego pytania - chodzi ci o to, ze beda mieszkac dwie rodziny w jednym mieszkaniu? |
Trochę niejasno zadane pytanie. Mozesz ich wyprowadzać tak samo jak z domków, tzn trzeba wpierw przenieść do skrzyni rodzin a potem do innego mieszkania.
Mozesz połączyc obie rodziny w 1 mieszkaniu jeli liczebność na to pozwala - przy wprowadzaniu są 2 opcje - wprowadź sima do pustego mieszkania i połącz z istniejacą rodziną (czy jakos tak) |
Cytat:
A co do gry to mnie się podoba. Fajnie słychać baraszkujących nocą sąsiadów zza ściany ;) Sim może zdobyć nowe umiejętności ucząc się z książek: - porady dla par, dożywotnie szczęście, fizjologia, opanowanie gniewu, zabezpieczenia przeciwpożarowe. Fajne jest też jak Simy skaczą na skakance! :) Mieszkania w blokach są kiepskie, ale wystarczy ładnie je umeblować i nie jest źle. Motyw magii - to nie dla mnie. Wolę grać "życiowo". Są też nowe gry komputerowe tj. Fifa 08, MySims, Spore, Commander&Conquest. |
Odnośnie tych sąsiadów..ja nic nie słyszę...:/ ( wiem, że to baardzo poważny problem jest, ale byłam ciekawa tego pukania w ścianę :D)
|
Cytat:
|
Tak tylko czytałam, że wtedy sim może zapukać w ścianę, pójść opierniczyć tych sąsiadów. Właśnie dlatego zastanawiam się czy może tak cały dzień czy tylko np. w nocy.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:12. |