![]() |
Odp: Simy (TS3) by marandile
OMGOMG!! Śliczna! Strasznie w moim stylu. Śliczne oczki. Proszę o download ;)
|
Bardzo ładna simka! Tylko coś trochę te oczodoły są za wysoko :hmm:. 8/10 :)
|
ona jest piękna! Wszystko mi się w niej podoba, a w szczególności usta, mają idealny kształt. Dodatkowo jest bardzo dziewczęca, a ta fryzura i ubranie dodaje jej dodatkowo uroku. Gdybym miał ts3, to bym cię chyba codziennie nękał o ich udostępnienie, ale na Twoje szczęście nie mam. :D
|
Jej jej jej, jakie cudo! *w*
Idealna simka, śliczna, naturalna, cud miód. <333333 Bez zastanowienia daję 10/10! :) Mogę prosić o linka do bluzki i fryzury? :3 @down: dziękuję, teraz tylko proszę o fryzurę :fun: |
Coś mi nie odpowiada w kształcie twarzy i brwiach. Poza tym fantastyczna, jak zwykle :) Ma piękne oczy i usta.
PS Czy się mylę, czy używasz szminki dry lips (IN3S)? up@ Bluzka jest z zestawie ze spodniami. Można je pobrać gdzieś TU. |
Simka śliczna, taka naturalna. Nieprzesadzone, wszystko dobrane perfekcyjnie. Ma świetną fryzurę i fajne ubranie.;)
|
Śliczna simka. Nic dodać nic ująć, bardzo naturalna. Bardzo podoba mi się jej fryzurka.
Powodzenia przy tworzeniu następnych simek. :D |
|
Frankie jest po prostu wspaniała! :)
Pasuje jej ten kolor włosów. ;) Te cudne oczka. <3 Jak dla mnie jest idealna. |
Bardzo ładna, szczególnie podobają mi się jej usta i nos. Ubranko także niczego sobie, lecz kiecka mogła by być trochę bardziej stłumiona.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:26. |