TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Pytania i Odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52908)

Michaello 11.09.2011 08:55

Odp: Pytania i Odpowiedzi

Kliknij na skrzynię z włączonym shift+ctrl+c i wybierz opcję wybierz jednorazową informację o składniku skarbu czy jakoś tak,tam będziesz miała skarby.A odnośnie generatorów to musisz poczekać,tak jak z rozsiewaczami.

Narutoman 26.10.2011 11:38

Cytat:

Napisał Juhas (Post 1464304)
Chodzi mi o tą makietę z kartonu. Taką jak wielbłąd w egipcie z WP :)

To w Egipcie jest jakiś kartonowy wielbłąd?

Searle 26.10.2011 18:19

Narto, jeśli się nie mylę, to stoi koło Sfinksa.

Narutoman 26.10.2011 20:49

Dzięki, sprawdzę. :)

mst 13.11.2011 16:47

Witam
Zainstalowałem kolejno: podstawę, karierę, po zmroku, a teraz Wymarzone Podróże.
Gdy odpalam jednak grę uruchamiają się Sims Po Zmroku - Wymarzonych Podróży brak.

Czy to mogłoby wynikać z nieprawidłowej kolejności, w jakiej zainstalowałem dodatki czy z czegos innego?
Z góry dzieki

Kamis 13.11.2011 17:04

Z jakiej płyty uruchamiasz grę? Jeżeli z WP, i nie jest ok, to prawdopodobnie właśnie nieprawidłowa kolejność dodatków. [WP, K, PZ]

Searle 13.11.2011 17:05

mst, Po Zmroku jest najpóźniej wydanym dodatkiem i z niego grę należy uruchamiać. Co znaczy, że Podróży brak? Simy nie mają opcji wyjechania za granicę?

ginsei 13.11.2011 17:59

Ja instalowałam PZ po Zwierzakach i mam wszystko z PZ (tyle, że w ekranie ładowania mam Zwierzaki, w końcu one są 'najmłodsze' wśród dodatków u mnie zainstalowanych), więc to nie powinno wynikać z kolejności. Chyba, że rzeczywiście kolega zobaczył ekran ładowania PZ i się przeraził, że nie ma WP, a nie sprawdzał dokładnie reszty.
Ewentualnie może zainstalował gdzie indziej ten dodatek - chyba jest to możliwe, bo w końcu gra nie wmusza instalacji na określonym dysku/katalogu.

OKlimas 10.12.2011 12:32

The sims 3 wymarzone podróże-kolejny problem

heja znowu problem z tym cholernym dodatkiem!! :((
przeszłam cały egipt i byłam w chinach i muszę znaleźć ten klucz do smoczej jaskini i jadę sobie do francji lalala śpiewam sobie bo była muzyczka :D
ale tu nagle muzyczka znika!! pasek trochę naładowany ale muzyki nie ma i pokazuje mi się myszka i naciskam na klawiaturze flagę windowsa żeby iść na pulpit i znowu wrócić do gry ;D
Moja siostra przy tym nawet była i tu hops idę na pulpit papa giereczko a siora takie oczy :O
ja mam tak tylko jak jadę do francji, egipt i chiny działają jak łatka i nie wywala mnie ale ta francja jest wkurzająca!!
Czy aktualizacja pomoże??(jeśli będzie)

Searle 13.12.2011 11:35

OKlimas możliwe, że popsuł Ci się zapis. Miałam kiedyś podobnie i nic już na to nie poradziłam.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:31.