![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Mi też się wydaje, że te droższe dają gnoma pralniczego. Ale nie wiem na pewno, bo mało grałam z tanią pralką.
|
Kupiłam dziś Karierę. Mam pytko: czy trzeba usuwać dodatki z neta, gdzieś je przenosić, aby gra się*nie wysypała? Wolę mieć pewność zanim zainstaluję nową grę...
|
Nie wiem czy już było takie pytanie...
Więc tak. Czy ten cały folder 'mods' i plik 'packages' to mam przenieść do folderu Kariery? Czy może zostać przy WP? |
Cytat:
W tym linku masz wszystko napisane: http://www.sims2wiki.info/wiki.php?t...h_1.12/2.7/3.3 |
Cytat:
|
Trochę dziwnie mi się gra stylistą O.o. Tylko latanie po klientach. Nudaaaaaa....
A w ogóle jak oddalam trochę widok od Simki, to jej fryzura się psuje, a jak przybliżam, to wraca do normy O.o. TO wygląda jakby była łysa O.o |
Cytat:
Mi tez nudzi sie kariera stylisty.Ale ogolnie dodatek jest niezly.Pralki mi sie spodobaly. :D |
Wcześniej tego nie było. A i t się dzieje przy fryzurze, która doszła z Karierą
|
A co z tymi kataklizmami?
Miał już ktoś? :< |
Hefalump: A mi nie bardzo (o pralkach piszę). Moja simka wysadziła pralkę, a przy okazji i suszarkę ;). Kupiłam jej pralkę, ale na suszarkę mnie już nie było stać, więc brudne rzeczy walały się po całym domu. Nie chciało mi się kupować linek i kosza na brudy. Dopiero po kilku dniach mogłam pozwolić sobie na kupno suszarki (moja simka jest detektywem i pracuje jak chce, dlatego trwało to tak długo).
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:36. |