![]() |
Odp: Okazje...
Cytat:
Proszę, pomocy!!! :P |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
No ale wyjaśnij dokładniej bo nie rozumiem... Masz poprosić o autograf to idziesz i prosisz O_x
|
Mam kolejne pytanie w sprawie moda NRaas .Zastanawiam się czy jest w nim możliwość ustawienia aby simy nie wyłączały komputerów kiedy od nich odchodzą ? Albo czy jest taki mod .Jeśli zastanawiacie się po co mi to powiem tylko ze może nakręcę film w the sims i takie coś by mi się przydało :)
|
jest ,ten http://ts3.tscexchange.com/index.php?topic=4685.0 poszukaj w opcjach,bo jest mozliwosc odhaczenia automatycznego wyłączania telewizorów,komputerów i bodajże radia
|
Patrzyłem ale miałem tylko telewizora i radia ale komputera nie widziałem :( Pobrałem wersje V18
|
Ja też nie widziałam takiej opcji.
|
To jest jakiś sposób na to aby simy nie wyłączały komputerów kiedy od nich odchodzą ?
A i jeszcze szukam sposobu na to aby w jednym domu mieszkało więcej niż 8 simów . |
Jeżeli chodzi ci o to by nagrać jakąś ''simową grę'' to możesz grać na konsoli na telewizorze... Jest wystarczająca odległość by wszystko dokładnie widzieć...
No, ale jeżeli nie o to ci chodziło, to niestety nie mam takiego modu :( A co do ilości simów w jednej rodzince... dołączam się do pytania! :) |
Mam pytanko. Więc mam 2 Simki, dorosłą i małe dziecko. Kiedy dorosła wychodzi do pracy, zawsze woła opiekunkę. Ale problem jest taki, że gra informuje mnie o przybyciu opiekunki, ale ja nie widzę jej w wysokościowcu. A dziecko jest głodne, i nie ma kto go nakarmić. Boję się, że w końcu przyjdzie Opieka Społeczna, i dziecko zabierze. Co mam z tym robić?
|
Jeżeli nie przeszkadza Ci bawienie się kodami, to po wpisaniu TestingCheatsEnabled true możesz dzieciakowi sztuczne zapełnić paski potrzeb. Po prostu "kliknij i przeciągnij" na pasku potrzeb, który chcesz polepszyć. Moim jednak zdaniem może być to ten sam problem techniczny co u mnie, Simy znikają i nie da się im wydawać poleceń. Ta opiekunka też może tak mieć. Mi znikał lokaj. Stał samochód, ale lokaja nie było. W rezultacie nikt nie sprzątał i Simy musiały to robić same. Może lepiej byś wyszła, na tym, gdybyś stworzyła dodatkową osobę do mieszkania w domu. Dzieciakiem miałby się kto opiekować.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:10. |