![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
da się wyłączyć komunikaty o wydarzeniach miastowych w storyprogression?
|
Da się to zrobić. Klikasz na komputer, NRaas\Story Progression\General options\Stories. Z okienka wybierasz "None".
|
Cytat:
|
Instalacja miasta Riverview.
Cześć.
Nie mogę zainstalować nowego miasta, znaczy kopiuje go do folderu Downloads, wtedy w launcherze instaluje go, pokazuje że niby wszystko ok, ale jak włączę grę to wtedy nie ma do wyboru nowego miasta a w launcherze znika on z zainstalowanych zostają tylko 2 kostiumy i jakaś ozdoba. Jak mogę to zainstalować poprawnie? Może coś złego mam ściągnięte. Do Sims 3 mam dodatek Zwierzaki. |
Gra się zacina
Mam problem z moją grą, co paręnaście sekund zacinają się simowie, drzewa i kryształki ruszają się normalnie.
Mam wszystkie dodatki i akcesoria, 4 mody a oprócz tego żadnych dodatków packages tylko sims3pack. Wcześniej gra działała normalnie, próbowałam defragmentować dyski. |
Bravurka - jakie są parametry Twojego kompa? Może spróbuj zmienić na niższe ustawienia grafiki.
|
Nie działają żadne rzeczy z trybu kupowania i budowania w formacie sims3pack
Tak jak w temacie :) Próbowałam różnych sposobów (z usuwaniem plików) aktualnie mam samą podstawę zainstalowaną. Bardzo prosze o pomoc
|
hej mam pytanko?
co zrobić żeby np.Mortimer Ćwir i Bella zrobili się młodymi dorosłymi? czy trzeba włączyć starzenie się simów ? |
...no... raczej... ;)
Tak, włączysz starzenie, to oni naturalnie 'się zestarzeją', jeśli jednak z jakiś powodów nie chcesz włączyć starzenia, to potrzebujesz albo moda, albo kod - wtedy ich 'ręcznie' postarzysz :) |
tzn.,ze nie chcą się instalować czy po prostu masz je zainstalowane,ale nie ma ich w grze?niektóre dodatki z neta wymagają rożnych aktualizacji,aby można było je zainstalować
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:39. |