![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
ja tam chce sterować zwierzakami bo często w the sims 2 było tak, ze policja mi je zabierała bo głodowały a miski miały pełne tylko nie chciały jeść. Więc, teraz by już do takich sytuacji nie dochodziło.
|
Moim zdaniem powinien być osobno dla simów i zwierzaków wybór wolnej woli.
|
dokładnie ja nie widzę potrzeby kierowania zwierzakiem i simami jednocześnie jak bym chciała to bym sobie włączała kierowanie a jak nie chce to off
|
Ja to nie wiem szczerze mówiąc, normalnie w życiu nie można nimi "sterować". W dwójce niby był na to kod, ale ja z niego nie korzystałam. Wystarczał mi podgląd na potrzeby.
Cytat:
|
Ja nie chciałabym, żeby była opcja sterowania zwierzakami. Wystarczy mi sterowanie nimi poprzez Sima.
Najwyżej jeśli kupiłabym ten dodatek, to zrobiłabym tak samo jak anie, czyli ustawiła wolną wolę i wio. Czyli węże będą czy ich nie będzie? W trailerze rzeczywiście jest terrarium z tym gadem O_o |
Jest terrarium więc chyba będą. Na mts ktoś napisał, że to terrarium może być tylko ozdobą, bo ten wąż się w ogóle nie rusza. Ale przecież żywe węże też mało się ruszają. Zapoluje sobie na myszkę i tydzień leży i trawi... :P
|
tak i tyje jak moja babcia, i skóre zrzuca, :D
No właśnie dlaczego nie przecież wężyki są takie słodkie? |
@up zgadzam sie z tobą!Są sweet(aśne :P ) :D
|
Eee nie są słodkie. Są piękne, ale niebezpieczne. No nie zostawiłabym takiego switaśnego wężyka z moim chomiczkiem... Co do tego konika z trailera, to zastanawiam się jakiej mógłby być rasy i pasowałby mi do mustanga...
|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:46. |