![]() |
Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.
Cytat:
|
Dotyczyło tylko komentarzy, ale właśnie zajrzałem do ACP i posty na blogach od teraz też mają limit 50 obrazków.
|
Super, dzięki :)
Dałbym łapkę w górę, ale dostałeś ode mnie już ostatnio i nie mogę :( |
Ostatnio? Ostatni lajk od ciebie mam z lutego chyba. Na pewno nie możesz dodać? Bo jeśli tak to to musi być błąd. :|
|
No od tego czasu jakoś nie dawałem nikomu reputacji :P
|
|
Czemu niektórzy byli adminowie mają rangi 'Admin Emeryt' a ja nie? ;____;
@edit DZIĘKUJĘ WAM ŚLICZNIE <3 |
Jako, że w dziale Rzeczy ze zdjęć - temat wspólny czasem pyta się o dodatki, do których nie ma zdjęć, to proponuję zmienić nazwę na Poszukiwanie dodatków - temat wspólny (albo coś w tym stylu) lub utworzyć nowy temat zbiorczy, gdzie można zapytać o CC bez zdjęć :)
|
Nie jestem przekonana do takiego tematu. Sądzę, że tworzenie do dodatków bez zdjęć osobnych postów ułatwi ich wyszukanie. Dajcie znać, jeśli w Rzeczach ze zdjęć ktoś spyta o coś bez fotki, zrobimy z tego temat lub połączymy z istniejącym. Wtedy wszystko będzie tematycznie posegregowane bardziej.
Tak sądzę :) |
Dzióbki, dzióbeczki... Wszystkie tematy w dziale "Sport" są pozamykane. Większość tematów w Offtopie i poddziałach umarła śmiercią naturalną. Czy tylko mi się wydaje, że byłoby fajnie jakoś to wyczyścić i na nowo zorganizować? :) Przydałby tam się taki revamp, bo serio, niektóre tematy ostatnią odpowiedź miały w 2006, ekchm, trochę kurzu tam się zalęgło...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:18. |