![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
Pszypadeg? Nje sondze!
|
Poproszę świeczkę:D
Będę śledzić grę;) |
Kupię Ci gromnicę na targu dla porzuconych :(
|
Cytat:
|
I dam Ci wirtualnego znicza! :D
|
- Tony, Luna jest zdrajcą! – uparła się kontrowersyjna kaczuszka.
- On ma rację – zapewniał Słodki Pan Ciastek. - Tak, tak – konformistyczny lodzik tylko zawzięcie kiwał głową, gdy dwaj pierwsi trzymali Lunę, żeby Stark załatwił sprawę. - Macie dowody? – Tony spojrzał na nich. - Jest zdrajcą! – zaperzyła się kontrowersyjna kaczuszka. - Dobra, potem się tym zajmę – rzucił Iron Man, dostając właśnie wezwanie i startując. - Ale…! - Kaczuszka i Ciastek tak blisko podeszli, że praktycznie wepchnęli Lunę pod strumień ognia wydobywający się spod nóg Starka. - Ups… - uśmiechnął się przepraszająco Tony. – Muszę lecieć! – machnął im ręką i zniknął na niebie. Dziś miasto zlinczowało Lunę, która była... winna. Gratulacje! Kropnęliście mafiosa. W grze pozostało 3 mafiosów. Pozostali przy życiu: 1. Lepkie Paluszki23 – konformistyczny lodzik 2. Ktoś - Luna 3. Rainbow Dash - Chwalisława 4. Kontrowersyjna kaczuszka - Luna 5. Skromny Pan Mroczności - Chwalisława 6. konformistyczny lodzik - Luna 7. Nix - Nix 8. Pink Panther – mystically mad 9. Diana – konformistyczny lodzik 10. Everlasting - Luna 11. Słodki Pan Ciastek - Luna 12. Mystically mad - Luna 13. Chwalisława |
i co?! mówiłam, że mam rację!
|
O, zagłosuję na kaczkę i chwalcię, uczepili się biednej, niewinnej Luny...
Coś jeszcze? |
Nareszcie jeden mafios z głowy. Nigdy bym nie podejrzewał Luny :O
|
Ha, tym razem się udało! :D Jednak miałam dobre wrażenie co do niej.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:04. |