Cytat:
Napisał Melonka
Berata a tobie pojawił się ten błąd z dodatkami ściągniętymi z internetu? :)
|
Tak, pojawił się, ale to nie jest żaden błąd, tylko gra nas pyta, czy chcemy mieć widoczne w niej dodatki z neta, czy też nie chcemy. Za każdym razem jak się uruchamia grę jest takie pytanie i wprowadzane przez nas zmiany są widoczne dopiero przy następnym jej (gry) uruchomieniu. Czyli jeśli teraz włącze gre, zaznacze, że nie chce mieć dodatków, a ostatnio zaznaczałam, że chcę, to teraz jeszcze dodatki mieć będę, a kolejnym razem jak włączę simy już ich nie będzie. ;) Ale namieszałam. :wacko:
Cytat:
Napisał Czikita_kiti
a wiec tak!!!!!czy mozna zainstalowac thesims2 > potem na studiach> a potem nocne zycie? bez odinstalowywania na studiach?
niech ktoś odpowie proszę....
to dla mnie bardzo ważne bo nie chciala bym usowac moich 30 ;( pokoleń jakie mialam w studiach :1smutny:
niech ktoś odpowie!!! proszę... :( :console: :group: :help: z góry :thx:
|
Jak już inni mówili - oczywiście, że można. Zawsze tak było (już w 1) i jest nadal. Ja tak właśnie mam, czyli The sims 2 -> na studiach -> nocne życie
Cytat:
Napisał Claudi
A może ktoś wie od kiedy jest NŻ w Empiku ? I za le ?
Prosze o odp !!!
|
Zależy w jakim. Oficjalnie ma być od piątku i pewnie większość się tego trzyma. W Białymstoku też jest od piątku, ale gdy powiedziałam ekspedientce, że w niektórych sklepach już sprzedają, to się nade mną zlitowała i też mi sprzedała. B) Cena - 79,90.
|