TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16705)

she 15.09.2005 13:48

Taa, czy np. dzisiaj będzie w Empiku w Łódzi?
No taa, byłam wczoraj myślałam, że będą, a nie było..
więc nie chce sie naciąć po raz drugi, tymabrzdiej, że do centrum blisko nie mam ;/

Aithieel 15.09.2005 13:49

Cytat:

Napisał Giggs
Rendy nie wiem dokładnie bo mieszkam w sopocie :D Ale myślę że od 60 do 80 złotych :D W necie czytałam że w polsce ma kosztować 68 złotych :O ALe jeszcze nigdzie nie widziałam takiej ceny :D

U mnie w Media Markcie kosztuje 69 zł. (Wrocław)

!Miśka! 15.09.2005 13:49

Zależy w jakim. Bo np. u innych juz jest od dawana a u mnie bedzię dopiero jutro czyli w dzien premiery ;(

berata 15.09.2005 13:58

Cytat:

Napisał Melonka
Berata a tobie pojawił się ten błąd z dodatkami ściągniętymi z internetu? :)

Tak, pojawił się, ale to nie jest żaden błąd, tylko gra nas pyta, czy chcemy mieć widoczne w niej dodatki z neta, czy też nie chcemy. Za każdym razem jak się uruchamia grę jest takie pytanie i wprowadzane przez nas zmiany są widoczne dopiero przy następnym jej (gry) uruchomieniu. Czyli jeśli teraz włącze gre, zaznacze, że nie chce mieć dodatków, a ostatnio zaznaczałam, że chcę, to teraz jeszcze dodatki mieć będę, a kolejnym razem jak włączę simy już ich nie będzie. ;) Ale namieszałam. :wacko:

Cytat:

Napisał Czikita_kiti
a wiec tak!!!!!czy mozna zainstalowac thesims2 > potem na studiach> a potem nocne zycie? bez odinstalowywania na studiach?
niech ktoś odpowie proszę....
to dla mnie bardzo ważne bo nie chciala bym usowac moich 30 ;( pokoleń jakie mialam w studiach :1smutny:

niech ktoś odpowie!!! proszę... :( :console: :group: :help: z góry :thx:

Jak już inni mówili - oczywiście, że można. Zawsze tak było (już w 1) i jest nadal. Ja tak właśnie mam, czyli The sims 2 -> na studiach -> nocne życie

Cytat:

Napisał Claudi
A może ktoś wie od kiedy jest NŻ w Empiku ? I za le ?
Prosze o odp !!!

Zależy w jakim. Oficjalnie ma być od piątku i pewnie większość się tego trzyma. W Białymstoku też jest od piątku, ale gdy powiedziałam ekspedientce, że w niektórych sklepach już sprzedają, to się nade mną zlitowała i też mi sprzedała. B) Cena - 79,90.

Bubcia 15.09.2005 14:07

Maaam! merlin.pl rządzi! ;D dwa dni i... Simsy przyszły ;)

Melonka 15.09.2005 14:12

Dzięki

Wielkie dzieki za odpowiedź. Zrozumiałam nie musisz się martwić...

Bubcia 15.09.2005 14:14

Ja jak zamawiałam w merlinie.pl to zapłaciłam 69zł + 0zł za koszt przesyłki, ponieważ była taka promocja, czyli przesyłka gratis ;)
i dyszka została w kieszeni ;D

Czikita_kiti 15.09.2005 14:15

czy ktoś wie czy media markecie w gdansku jest juz nocne zycie? jak tak to za ile bo moze dzis bede miala.....
wie ktoś?
ba na www.mediamarkt.pl nie ma o tym wzmianki :O

Kati_Simka 15.09.2005 14:15

ja za 30 minutek jade do M1 i media marktu wiec mam nadzieje że bedzie. Nie wiem co zrobie jak nie bedzie, ale pewnie jutro też pojade....tak sie tylko upewnic. Mieszkam w Ząbkach i jeżdze do m1 za ząbkami (to jjuz chyba nawet wawa) no i mam nadzieje ze bedzie. boshe!!!!! Nie no normalnie zaraz sie zleje!!!!! Boshe!!!!

Baki 15.09.2005 14:19

nz

ja mam już NOCNE ZYCIE od wczoraj. tylko nic nie napisałem bo grałem. hehe..

tam jest napisane że the sims 2 (bussineslife) wyjdzie ZIMĄ 2006
to moze znaczyć że albo wyjdzie za rok.. albo po nowym roku. czyli w styczniu albo w lutym co o tym myślicie??

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:20.