![]() |
Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir
Cytat:
Ale jak przywrócisz Belle kodem to i tak nie ma wspomnień... |
No nie, tyle razy było już wałkowane, że Bella z Dziwnowa to nie ta właściwa Bella!
Buu :< A jak zainstaluję NŻ, to się udam na to przedmieście :P |
wiesz ja ją widziałam a raczej jej sobowtóra raczej w jakiejś takiej restauracji nie pamiętam nazwy ale, sama byłam tym zdziwiona.
|
Noo... a ten sobowtór to nie jest właściwa Bella.
O tym mówię. Przeczytaj ten temat tak "piąte przez dziesiąte", to będziesz wiedzieć, o czym mówię :) |
no wiem że nie jest, właściwą Bellą ale byla zdziwiona jej pojawieniem się na przedmieściu w restauracji w miłowie o to mi chodzi bo wiedziałam że, jej sobowtór jest, w dziwnowie ale nie sądzilam że w miłowie też, mogę ją spotkać .
|
Ja zrobiłam zdjęcie tego balonu, ale go nie ma w dokumentach (:o)!!! Jest tam ktoś w czerwonej sukience i czarnych włosach i nastolatek w niebieskiej koszulce.
Myślę że twórcy zrobili sytuację z Bellą kodami (przecież to oni wgrali je do gry). Po prostu jak UFO wróciło, to zanim wyrzuciło Bellę skasowali go Force Error. Bella jest, ale jej nie ma! |
Cytat:
nie ma opisu przynajmniej u mnie |
Albo skasowali tak jak kasuje się rodziny w panelu rodzin (skrzyni rodzin) ;)
|
możliwe że tak zrobili ;) ja ostatnio słyszałam że, w domu Ćwirów pojawia sie jej duch przy jakimś nagrobku ale, nie wiem czy to prawda ;)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:11. |