![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
Moja simka miała raz duży ogródek za domem bez szklarni i z ustawionymi zraszaczami. Deszcz nawet jeśli padał to roślinki nie były przemoczone. :|
Problem z gniciem miałem na samym początku grania w CPR (ach kiedy to było). Tylko, że wtedy chyba ja co pięć minut podlewałem rośliny. XDD |
U mnie raz w wiosnę padał deszcz przez dwa dni bez przerwy i rośliny były przemoczone, może u ciebie nie padało aż tyle :|
|
nom, u mnie zawsze w domku letniskowym na dalekim wschodznie pada prawie non stop i dobrze, że jeden z simów ma złotą rangę, zawsze może je udobruchać i jest ok
problemem jest też ogrodnik, który też zawsze podlewa wszystkie rośliny, a jeśli np. mamy dużo żywopłotu/krzaków, to ciężko grać bez niego :P |
Co do ogrodników, to mnie często denerwują, bo jeśli sim ma dużą rezydencję i wiele roślin, to oni jak przyjdzie godzina popołudniowa jadą do domu z nieskończoną pracą. :<
|
Cytat:
@down: tak właśnie mówie >D |
Tylko mi nie mów, że to jest mod na nie zarastające roślinki?!!?!
|
Poproszę o pomoc.
Jeśli pytanie się powtórzyło to przepraszam. Jak zrobić z tymi sokami żeby mogło napić sie dziecko albo inny sim. Bo sobie nie radzę. Pls... |
Ale że co? Musisz mieć przede wszystkim składniki (cytryny, pomidory, buty) i dać je do tej sokowirówki i przygotować
|
Chyba musisz mieć więcej tych owoców niż na jeden sok. Wtedy da się podać tacę.
|
aha, spróbuję. Dzieki. Jakieś inne pomysły?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:34. |