![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Ja też mam problem z opiekunkami, ale nieco inny. Np. gdy moje dziecko jest głodne nie dadzą mu jedzenia, nie zmienią pieluszki, nawet z łóżeczka nie wyjmą... Trochę bez sensu... mimo to jakoś wielce mi to nie przeszkadza.
|
Mam ten sam problem ;/ ale wtedy "wymieniam" opiekunki aż będzie jakaś ok, a jak nie będzie, to dodaję ją do rodziny, każę jej robić co do niej należy, a później ją kasuję :P
|
Moje opiekunki zazwyczaj siedzą przed telewizorem lub robią szereg innych rzeczy poza opiekowaniem się moim małym simem. Często muszę sztucznie uzupełniać dzieciom potrzeby za pomocą kodu, żeby mi nie pomarły/nie zostały zabrane przez opiekę..
|
Nie wiem czemu, ale mi nigdy dzieci opieka nie zabrała... a uwierzcie mi że głodziłam je czasem niezwykle (nie specjalnie oczywiście, nie jestem sadystą ;p). Myślę że to jakiś błąd w grze, ale to dobrze :D
|
mam pytanie stworzyłam rodzinkę oczywiście wszystko fajnie więc postanowiłam stworzyć drugą rodzinę i męża dla mojej simki już są małżeństwem i co widzę ide do klubu a tam klon męża mojej simki jako paparazzi a jej mąż jest biznesmenem:O i ona go nie zna a on jej...okazało się że są dwie takie same rodzinki jedna ta moja rodzina mieszka w domku a druga gdzieś na parceli i nie moge jej skasować ! kiedyś miałam tak że moja rodzinka simki tez dwa razy powstała dlaczego tak się robi? tez tak macie?
|
Jak robić jakieś ładne, małe fontanny?
Nie wychodzą mi w ogóle. :( |
|
Fajna, ale bardziej mi chodzi o nie korzystanie z płotków.
Tylko basen i fontanny dodane w PZ.:) |
to nie są płotki,to jakaś fontanna czy zbiornik wodny z rzeźb w ozdobach :D
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:53. |