![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Wątpie żeby to było prawdziwe.Te białe literki jakies dziwne.Ale + że ktos się postarał i zrobił :D
|
Wiem kto to logo robił, ale nie mogę powiedzieć :P
Chociaż ładne jest, ładne... :) |
Ciekawe, ale widać, że nieoficjalne... ;)
|
Mnie się nie podoba, bo nie ma nic wspólnego ze zwierzętami. Zwykła tabliczka z serduszkiem, to nawet nie wygląda na obrożę...
|
Ja już chcę zobaczyć prawdziwą okładkę, prawdziwą ikonkę, prawdziwy ekran ładowania... Zwierzaki rządzą... :P
|
Lal, bardzo mi sie podoa : ) Tylko te tlo na serduszku zamienilabym na obroze, czcionka jest sliczna!
Jednak zgadzam sie z anie_1981, chce juz zobaczyc prawdziwa okladka (a mam na nia kilka pomyslow) ;> |
Ja bym chciała, żeby w grze było tak duuużo zwierzaków, żeby się wszystkie na okładce nie zmieściły... :P
|
No!Np.jakies chomiki duużo chomiczkó!Potem jeszcze .. węze też kilka gatunków,papugi z 5 gatunków i kanarki =3 i koniki z 7 może 8 rodzajów i te szopy,jelonki i pasy i kotki.Byłoby extra.
|
jak beda jakies chomiczki to i tak nawet nigdy zadnego nie kupie. Mnie interesuja konie
|
Każdy ma inne oczekiwania wobec zwierzaków. Ja np. nie musiałabym mieć koni, byleby były chomiki, dlatego uważam podobnie jak anie, że powinni dać bardzo dużo różnych zwierząt, by każdego zadowolić :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:20. |