![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Kwoon - to działa tylko w przypadku simów na zwierzęta nie ;)
|
Mam małe pytanie dotyczące rozmnażania koni. Wie ktoś może, czy karmienie ich jabłkami/arbuzami zwiększa prawdopodobieństwo urodzenia odpowiednio ogiera albo klaczy, czy działa to tylko w przypadku simów? :3
Cytat:
|
takie pytanie dziwne...
ale czy simy moga uprawiac jogging razem ze zwierzetami? : D |
Mam pytanie. Otóż ściągnęłam ten sklep zoologiczne ze store i umieściłam w grze. Jednak nie mogę w nim nic kupić, bo jest ciągle zamknięty, o każdej porze. W ogóle nie ma w nim sprzedawcy. Da się jakoś sprawić, aby sprzedawca się w nim pojawił?
|
Może sprawdź czy nie masz ustawionego typu parceli na Zakaz wstępu dla odwiedzających.
|
Hej, dawno nie wchodziłam, bo przestałam grać, bo gra odmówiła współpracy... Mam pytanie i problem zarazem - po instalacji Zwierzaków wszystkie meble z netu przestały mi działać... czy teraz po nowych łatkach itd coś się zmieniło i dodatki już działają czy dalej trzeba je w jakiś sposób naprawiać itd? Simsów nie mam jeszcze zainstalowanych, bo nie wiem, co mam zrobić z dodatkami... Proszę o jakąś podpowiedź, co mam zrobić, żeby mi te dodatki zaczęły działać na nowo :)
Pozdrawiam PS. mam nadzieje, że wyraziłam się dosyć jasno ^^ |
Jak oceniacie opieke nad zwierzakami w trzeciej częsci? Są one bardziej jak w jedynce czyli ze mozna sie z nimi pobawic, ale ogólnie żyją same sobie, czy raczej jak w dwójce ze zajmuja mase czasu i trzeba im podporządkować życie?
|
Przede wszystkim są sterowalne, więc i bardziej samodzielne, można im anulować jakąś akcję. Uczyć ich trzeba czystości i nieniszczenia obiektów, jak w TS2, ale moim zdaniem szybciej to idzie (są też cechy charakteru jak "nie niszczy" np). Najmniej pracochłonne wydają się koty, potem psy, ale konie są niesamowicie absorbujące... Czyli tak jak w życiu... Nie da się mieć konia i nie spędzać na opiece nad nim kilku godzin dziennie. Czyszczenie kopyt, szczotkowanie, itd...
|
Mam pytanie, jak zbudować taki dach stajni jak na zdjęciu poniżej?
http://farm7.static.flickr.com/6064/...2eb2741010.jpg |
Witam! Mam pewien problem, a może tylko tak mi się wydaje. Otóż po zainstalowaniu Zwierzaków od razu zacząłem grać w AP, ale ostatnio znudziło mi się tam grać, więc postanowiłem założyć nową rodzinę w innym mieście. Wybrałem Riverview jako ich miejsce zamieszkania. Przed wprowadzeniem do domu, stwierdziłem, że zmodyfikuję nieco otoczenie - dodam złomowisko, komis itd. Zaciekawiła mnie rodzina Ivanov, którą gram, ale pojawił się problem. Zaadoptowali kota, lecz nadal nie ma na lodówce opcji przyrządzania wybornego jedzenia, która jest w AP nawet, gdy nie ma się zwierząt. W całym mieście jeszcze ani razu nie spotkałem ptaka, węża itp. Dlaczego tak jest? Chciałbym mieć także korzyści z tego dodatku, ale w Riverview. Proszę o pomoc jak rozwiązać ten problem. Z góry dziękuję za odpowiedź. D_S
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:49. |