TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63538)

kacperprze 01.09.2012 20:45

Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.

Czyli nie da się wyłączyć zombie ???
CO??
Gdzieś czytałem że zombie mogą przemienić sima w zombie ale później można sobie kupić miksturę odczyniającą w ośrodku naukowym.
Ale teraz słyszę że mogą go zjeść
Proszę kogoś obeznanego o wyjaśnienie :|:|:|

Laselight 01.09.2012 21:01

Cytat:

Napisał Kapi12 (Post 1574572)
Czyli nie da się wyłączyć zombie ??? - nie da się
Gdzieś czytałem że zombie mogą przemienić sima w zombie ale później można sobie kupić miksturę odczyniającą w ośrodku naukowym. - tak można zmienić
Ale teraz słyszę że mogą go zjeść - już pisze 3 raz - na pl simspedii jest dużo noobow , dzieci neo i piszą głupoty.

Mam nadzieję , że mod StoryProgressor nie będzie przeciwdzialal plagom zombi bo mam lud i chce mieć plagi.

kacperprze 01.09.2012 21:26

A te plagi ??
Czy zombie mogą wejść do domu??
Albo co gorsza zjeść mi pomidory (żart)
Musi być na to jakaś rada ale mnie te zombie zniechęciły już nie wiem czy kupić czy nie :)

Violet 01.09.2012 21:47

Wszystko z tymi zombie sprowadza się do tego groszkowego czegoś

Ejak 01.09.2012 21:51

Jakie problemy...nie chcesz zombie kupujesz edycję limitowaną, nie chcesz EL, to będziesz miał zombie, chyba, że będzie coś w opcjach, jakieś kody lub mody. Szukacie dziury w całym.

kacperprze 01.09.2012 21:53

Edycji na 100% nie kupie B)B)
Jakoś je chyba zniosę
chociaż już myślałem na lokajem albo nie pełnosprawnym członkiem rodziny
Gdzieś czytałem że zombie mogą się zaprzyjaźnić z simem i wtedy się mogą wspólnie bawić nie było to na wiki
B)

anie_1981 01.09.2012 21:56

Wątpię czy przyjaźń Sima z Zombie w ogóle jest możliwa. Zombie za dużo nie myśli, a do przyjaźnienia się umysł jednak jest potrzebny :P

Laselight 01.09.2012 22:48

Może jak się zaprzyjaznia z zombi to nie będą ich nachodzic¿

kacperprze 02.09.2012 11:59

Ja to wyczytałem z tego tekstu:
Cytat:

Jak wiele osób wie, zombi mają bezustanny apetyt na mózgi. Podobno tu i ówdzie to delikates, ale dla zombi to jedyna rzecz w ich jadłospisie. Wykazują się także niesłabnącym upodobaniem do rozrywania roślin aż do ostatniego włókna. Myślę, że to wiąże się z ich wrogością wobec żywych stworzeń. Zombi mogą wydawać się nieco sztywne, ale nie przejmuj się; w większości przypadków to stężenie pośmiertne jest tylko tymczasowe. Czasami widywano zombi, które całkiem zapominały o swojej sztywności i puszczały się naprzód pełnym sprintem. Należy także napomknąć, że widywano też zombi zbierające się w duże grupy i wygłupiające się jak za dawnych, dobrych czasów. Chociaż na pierwszy rzut oka nie wydają się zbyt towarzyskie, wciąż mogą wykonywać większość codziennych zadań, a rozpad ciała prawie nie spowalnia ich w życiu po życiu.
Jest to z bloga producenta

miłośniczka zwierząt 02.09.2012 13:11

Jeśli się, nie chce zombie wystarczy że wyłączy się pełnie księżyca ;).

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:30.